Reclamă

Heidi Klum a mers în vacanță în Las Vegas. Modelul a distribuit câteva imagini pe rețelele sociale

Heidi Klum a mers în vacanță în Las Vegas. Vedeta în vârstă de 48 de ani și-a expus silueta într-un shooting pe care l-a realizat în camera sa de hotel. Fotografiile au fost distribuite de model pe contul personal de Instagram. Admiratorii acesteia au reacționat rapid și i-au apreciat postarea.

Publicat: 26 martie 2022, 7:03

Heidi Klum știe cum să-și pună în valoare silueta lucrată cu atenție la sală. Aceasta a ales să posteze câteva fotografii sexy pe rețelele sociale. Vedeta  a mers într-o vacanță de vis alături de soțul său, Tom Kaulitz și de fratele acestuia, Bill Kaulitz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a mers în vacanță în Las Vegas

Heidi Klum și-a luat din nou prin surprindere sutele de admiratori din mediul online. Supermodelul a încins imaginația bărbaților cu o serie de fotografii în care apare în ipostaze sexy. La descrierea acestora diva a scris ”ce se întâmplă în Vegas…”.

Vezi mai multe imagini cu Heidi Klum în Galeria Foto!

În imagini Heidi apare purtând un sutien minuscul din dantelă la care a asortat o pereche de pantaloni atipici. Modelul nu a putut renunța la tocurile înalte, motiv pentru care aceasta a optat pentru o pereche de pantofi negri strălucitori.

Reclamă

Modelul a oprit comentariile la postare. Publicațiile externe spun că în felul acesta ar fi putut să oprească cuvintele răutăcioase ale celor care nu i-ar fi apreciat ținuta. Cu toate acestea, silueta de invidiat a vedetei a fost apreciată de peste 14.000 de persoane.

Klum este o adeptă fotografiilor în care pozează aproape goală. Vedeta a declarat în mai multe interviuri că a crescut într-un mediu foarte ”liber”.

”Am crescut într-un mediu foarte liber alături de părinții mei. Îmi amintesc că obișnuiam să mergem pe plajele de nudiști. Suntem toți foarte deschiși.”

Reclamă

Acest lucru ar putea să explice pasiunea vedetei pentru ținutele care îi lasă la vedere cea mai mare parte a siluetei.

Ce spune Heidi Klum despre încrederea în propria imagine

Heidi Klum știe cum să-și pună în valoare silueta lucrată cu atenție la sală. Aceasta a ales să posteze câteva fotografii sexy pe rețelele sociale. Vedeta  a mers într-o vacanță de vis alături de soțul său, Tom Kaulitz și de fratele acestuia, Bill Kaulitz.

În ciuda fatului că Heidi postează deseori imagini în ipostaze sexy, aceasta spune că nu a fost întotdeauna încrezătoare în imaginea sa.

Aceasta a lucrat ani la rândul pentru a ajunge să pozeze lipsită de griji în fața camerelor de fotografiat. De-a lungul timpului aceasta a reușit să-și creeze o carieră de succes. Diva spune că în trecut obișnuia să se compare cu colegele sale de breaslă.

”Am pozat goală de multe ori, dar am ales să păstrez acele fotografii pentru mine. Mă simt mult mai încrezătoare acum, decât atunci când aveam 20 de ani. Cred că atunci când eram mai tânără eram mult mai timidă. Cu timpul am reușit să trec peste acest lucru și să fiu încrezătoare în imaginea mea.”

Vedeta internațională spune că are o rutină de sport bine stabilită pentru a-și menține silueta de invidiat. Aceasta face sport cu regularitate și nu se abate de la stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×