Reclamă

Leni Klum îi calcă mamei sale pe urme. Cum a pozat fiica modelului Heidi Klum pentru o campanie în Los Angeles

Leni Klum îi calcă mamei sale pe urme. Fiica modelului Heidi Klum a pozat pentru o campanie derulată la Observatorul Griffith din Los Angeles. Tânăra în vârstă de 18 ani colaborează cu un brand italienesc de încălțăminte.

Publicat: 29 iulie 2022, 12:07

La doar 18 ani, Leni Klum demonstrează că este o tânără încrezătoare și talentată. Aceasta a știut de mică ce își dorește de la cariera sa și a încercat să învețe cât mai multe de la mama sa, Heidi Klum. Mama adolescentei a declarat în trecut că este mândră de parcursul profesional al fiicei sale și de modul în care acesta reușește să-și gestioneze singură cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum îi calcă mamei sale pe urme

Leni Klum a avut o apariție surprinzătoare la cel mai recent shooting pentru un brand italienesc de încălțăminte. Adolescenta a pozat plină de încredere în locația aleasă de colaboratorii săi.

Vezi mai multe imagini cu Leni Klum în Galeria Foto!

Leni Klum îi calcă pe urme mamei sale, Heidi Klum și pozează pentru un brand de încălțăminte din Italia
Fiica modelului Heidi Klum a pozat pentru o campanie derulată la Observatorul Griffith din Los Angeles / Profimedia Images

Aceasta este deja recunoscută în lumea întreagă. Ea a apărut pe coperta revistei Vogue Germania, dar și la o serie de show-uri de modă pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri de haine.

Reclamă

Leni acceptă cu încredere colaborările care o pun în valoare și care o ajută să capete mai multă experiență în acest domeniu. Pentru shootingul foto din Los Angeles, Leni a schimbat trei ținute diferite. Adoelscenta a apărut mai întâi într-o ținută all white. Ea a încercat să scoată în evidență papucii aleși de brandul italienesc pentru promovare.

În ce de-a doua imagine aceasta a pozat într-o cămașă oversize albastră pe care a asortat-o cu o pereche de pantaloni scurți albi și o pereche de sneakersi. Adolescenta a avut un machiaj simplu care să-i pună în evidență trăsăturile naturale.

Heidi Klum îi calcă mamei sale pe urme și știe cum să se facă remarcată. Aceasta se simte foarte bine în fața camerelor de fotografiat și adoră să se exprime liber prin imaginile pe care le realizează.

Reclamă

Ce spune Heidi Klum despre cariera fiicei sale

Heidi și Leni Klum au pozat împreună în trecut. Acestea și-au făcut apariția inclusiv la premiera filmului Jurassic World: Dominion. Tânăra în vârstă de 28 de ani seamănă foarte mult cu mama sa în adolescență și pare dispusă să facă totul pentru a-i călca acesteia pe urme.

Leni a moștenit complet frumusețea mamei sale și a profitat de acest lucru pentru a se lansa în modeling. Eforturile sale și sfaturile primite de la mama sa au contribuit pentru a avea o carieră de succes. Leni pare că reușește să-și urmeze visul și să defileze pe podiumuri pentru unele din cele mai celebre branduri de haine.

Heidi nu poate decât să fie mândră de fiica sa și de modul înc are acesta reușește să-și construiască propria carieră. Heidi este de părere că Leni ”se descurcă fantastic” ș este mândră de alegerea făcută de fiica sa.

”Leni nu se teme de nimic. Nu îi este frică de camere absolut deloc și a făcut deja o mulțime de sesiuni foto extraordinare. De multe ori când pozăm împreună are grijă să-mi atragă atenția că este și rândul său în fața camerei. A făcut foarte multe în ultimii an. Adoră să facă asta. Îmi doresc să fi avut încrederea ei când eram adolescentă”

Heidi Klum este o mamă împlinită și mândră. Aceasta a povestit mai multe despre relația pe care o are cu fiica sa pentru publicația Vogue. De altfel Heidi și fiica sa au realizat o sesiune foto pentru revista Harper’s Bazaar Germany.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×