Reclamă

Lisa Rinna a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale. Mesajul actriței pentru Delilah Belle: „Te iubesc până la lună și înapoi”

Lisa Rinna a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale. Cu această ocazie, actrița a lansat un kit pentru buze conceput de Delilah Belle Hamlin. Vedeta i-a reamintit tinerei și cât de mult înseamnă aceasta pentru ea, pe rețelele sociale. „Te iubesc până la lună și înapoi”, i-a transmis actrița.

Publicat: 13 iunie 2022, 9:54

Lisa Rinna i-a oferit un dulce omagiu fiicei Delilah Belle Hamlin la împlinirea vârstei de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o postare pe Instagram, care a inclus mai multe fotografii cu Delilah, Rinna și-a exprimat dragostea pentru fiica ei. Aceasta a promovat și un nou produs de înfrumusețe, scrie People.

O altă mamă mândră de fiica sa este Heidi Klum. Deși are numai 18 ani, Leni Klum e de o frumusețe extraordinară.

Lisa Rinna a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale

„La mulți ani @delilahbelle 💞 Te iubesc până la lună și înapoi!!!!”, a scris Rinna a scris în descriere.

Pentru a sărbători, starul The Real Housewives of Beverly Hills a anunțat că a lansat un nou set de buze. Acesta este inspirat de Delilah. Acesta va fi disponibil în colecția ei de machiaj. „💋 În cinstea zilei de naștere a lui Delilah lansăm astăzi trusa de buze Delilah! Delilah a conceput trusa și a devenit preferata mea!”

Reclamă

În story-urile de pe Instagram, Rinna a avut mai multe mesaje pentru Delilah. Fiica ei, pe care o are din relația cu Harry Hamlin, a fost văzută în mai multe fotografii din copilărie. „Aproape 24 de ani”, a subtitrat Rinna o fotografie cu ea ținând-o pe Delilah brațe, în copilărie.

„Acum 24 de ani, eram în travaliu în drum spre Spitalul Cedars Sinai”, a scris ea pe o fotografie alb-negru cu Delilah. „La mulți ani, dragă fată”, a subtitrat un alt instastory.

Recent, Rinna și Delilah s-au aventurat și prin Los Angeles pentru a-și vedea reclamele Rinna Beauty. Ele au chiar și un panou publicitar care le promovează produsele cosmetice.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cine este Lisa Rinna și cu ce se ocupă

Cu mult înainte de a deveni unul dintre numele atașate francizei Real Housewives, Lisa Rinna era deja un membru consacrat al elitei de la Hollywood.

Rinna, așa cum a ajuns să fie cunoscută în The Real Housewives Of Beverly Hills, și-a început cariera cu reclame TV și videoclipuri muzicale când era adolescentă. În anii 1990 a început să joace în telenovele emblematice precum Days of Our Lives și Melrose Place.

Lisa Rinna, într-un costum de baie roșu, la o ședință foto
Lisa Rinna a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale / Profimedia Images

Până în 2002, Lisa a fost gazda unui spot la Soap Talk, înainte de a face oficial prima incursiune în lumea reality TV în 2006 la Dancing With the Stars. Un an mai târziu, în 2007, a trecut de la ecrane la scena de la Broadway. Ea a jucat rolul lui Roxie Hart în Chicago, alături de soțul ei, actorul Harry Hamlin.

Ea a intrat în cele din urmă în RHOBH în 2014. Nu numai că Lisa a avut cele mai mari rating-uri în trei ani, dar personajul ei a dat naștere la nenumărate meme-uri și citate. Este dovada că, în ciuda faptului că și-a câștigat marea oportunitate de a portretiza alți oameni, a fi ea însăși este ceea ce face cel mai bine.

De fapt, capacitatea Lisei de a râde de ea însăși și de a-și aplica celebrul ei slogan, „deține-o”, în orice situație din viață, este cea care a condus la cea mai recentă aventură în carieră. E vorba de lansarea propriei linii de cosmetice pentru buze. Vorbind pentru BuzzFeed News prin Zoom, recent Lisa a spus că Rinna Beauty a fost de fapt un vis de-o viață. Cu toate acestea, linia de cosmetice a fost lansată în 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×