Reclamă

Madison Beer a purtat o rochie cu un decolteu îndrăzneț. Cântăreața a fost invitată la o petrecere Dolce and Gabbana

Madison Beer a atras privirile tuturor atunci când a purtat o rochie cu un decolteu îndrăzneț. Cântăreața în vârstă de 23 de ani și-a expus silueta la o petrecere exclusivistă găzduită de Dolce & Gabbana. Pe lista de invitați s-au aflat doar nume de celebrități de la Hollywood.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iunie 2022, 7:08

Madison a strălucit în ținuta aleasă. Vedeta și-a dorit să țină pasul cu celelate celebrități invitate și a ales o rochie care să-i asigure succesul garantat. Alături de cântăreața a fost invitată și frumoasa Heidi Klum. La 49 de ani aceasta a demonstrat că este în continuare un simbol al frumuseții și bunului gust.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madison Beer a purtat o rochie cu un decolteu îndrăzneț

Madison a optat pentru o rochie neagră mulată. Deși celelalte vedete au ales rochii scurte, Madison a mers al sigur cu o ținută lungă. Decolteul îndrăzneț i-a lăsat la vedere bustul generos. Artista în vârstă de 23 de ani a pășit încrezătoare la petrecerea exclusivistă.

Vezi mai multe imagini cu Madison Beer în Galeria Foto!

Madison Beer a purtat o rochie neagră cu un decolteu îndrăzneț
Madison, care a devenit recent imaginea unui brand celebru, s-a bucurat din plin de oportunitatea de a fi alături de unele dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood / Profimedia Images

Aceasta a pozat din toate unghiurile pentru fotografii prezenți. Diva se simte foarte bine în lumina reflectoarelor și nu ezită niciodată din a face un adevărat spectacol cu ținutele sale. În partea de jos a ales o pereche de sandale cu un toc riscant.

Reclamă

Beer nu s-a temut să poarte tocurile înalte și să ofere o lecție celor din jur. Machiajul a fost unul simplu, în timp ce accesoriile au lipsit cu desăvârșire. Aceasta a purtat un singur ceas de aur și câteva inele. Întreaga imagine i-a fost completată de o poșetă neagră.

Vedeta care are în prezent o relație cu artistul Nick Austin a venit singură la petrecerea exclusivistă. Partenerul său nu a putut să-și facă prezența de această dată.

Madison, care a devenit recent imaginea unui brand celebru, s-a bucurat din plin de oportunitatea de a fi alături de unele dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood.

Reclamă

Ce vedete au luat parte la petrecerea Dolce and Gabbana

Nu doar Madison Beer a purtat un decolteu îndrăzneț la petrecerea Dolce and Gabbana. Ale vedete precum Heidi Klum au răpit privirile celor prezenți. Heidi a optat pentru o rochie scurtă care a lăsat loc imaginației.

Vedeta și-a expus picioarele tonifiate și s-a distrat alături de ceilalți invitați. Petrecerea exclusivistă a inclus pe lista de invitați doar nume celebre. Cântăreața Normani Kordei a optat pentru o rochie mulată într-o nuanță nude.

Doja Cat a preferat un top cu decolteu adânc la care a asortat o fustă scurtă. Ținutele extravagante au fost fotografiate de paparazzi din toate unghiurile. Sora vedetei Jessica Simpson, Ashlee, a fost la rândul său prezentă la evenimente.

Tyga și Scout Willis, fiica lui Bruce Willis și a modelului Demi Moore, sunt doar alte nume care au fost zărite printre invitații care au venit rând pe rând la evenimentul de la Hollywood.

Conform publicației DailyMail, invitații s-au îndreptat către un restaurant de lux acolo unde au luat cina și au petrecut până în zori. Evenimentul găzduit de Dolce and Gabbana a fost o ocazie specială pentru cele mai multe celebrități să socializez eși să-și împărtășească proiectele de viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×