Reclamă

Madison Beer, în rol de model pentru un brand celebru. Cum a fost surprinsă artista

Artista Madison Beer și-a surprins publicul când a apărut în rol de model pentru un brand celebru de lenjerie intimă. Cântăreața a încercat să ofere o nouă aură și a filmat în cadrul unei campanii pentru lansarea unui parfum. Brand-ul încearcă să-și transforme imaginea în ultima perioadă și din acest motiv apelează la nume celebre pentru colaborări.

Publicat: 22 iulie 2021, 7:13 / Actualizat: 17 noiembrie 2021, 16:03

În vârstă de 22 de ani, Madison Beer a fost contactată pentru a reprezenta brand-ul de lenjerie intimă într-o campanie unică pentru lansarea unei linii de parfum. Madison a avut o apariție surprinzătoare într-o rochie albă vaporoasă care a transpus-o într-o lume de poveste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madison Beer în rol de model pentru un brand celebru

În campania pe care a realizat-o pentru brandul de lenjerie, Madison Beer a apărut în rol de model. Frumoasa artistă a purtat o rochie albă care să-i pună în evidență frumusețea naturală. Într-un peisaj feeric, Madison a apărut ca un înger care plutește printre camerele de filmat. Cu o imagine nou, Madison i-a trimis pe cei de acasă într-o lume a visării. Cântăreața nu s-a sfiit să împărtășească cu fanii săi părerile personale privind campania pentru care a filmat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sunt atât de fericită să anunț această campanie pentru un nou tip de parfum care va fi lansat curând.

– Madison Beer

Reclamă

Cântăreața și-a îndemnta fanii să nu renunțe niciodată la visul pe care îl au și să lupte pentru acest lucru. Imaginile au fost surprinse de către celebrul fotograf Mario Sorrenti care a reușit să transmită acea aură feerică.

Madison Beer a apărut în rol de model pentru un parfum ce conține note de vanilie și santal. Conform publicației Daily Mail, cântăreața a susținut că acesta este un vis devenit realitate. Madison și-a dorit enorm de mult să fie parte a noului capitol care se scrie în prezent la brand-ul celebru de lenjerie intimă.

Am făcut cumpărături de la ei ani la rândul. Am fost cu adevărat inspirată de noua imagine pe care acest brand vrea să o adopte. Sunt profund onorată să fiu parte a acestei campanii și a noului capitol care se scrie aici.

Reclamă

Alături de mai multe nume celebre, Madison Beer s-a alăturat campaniei de reinventare a imaginii brand-ului. De-a lungul timpului modele care au colaborat cu acest brand au ieșit în față și și-au spus povestea. După ce ani la rândul și-au deschis porțile doar pentru o categorie de femei, viitorul pare promițător pentru imaginea brand-ului. 

Schimbările de imagine prin care trece brand-ul

Nu doar Madison Beer a apărut în rol de model pentru celebrul brand de lenjerie intimă. Nume mari precum cel al Priyankai Chopra se numără printre noile alegeri ale brandului. Acesta își dorește să vină mai aproape de femeile din lumea întreagă. Dacă până acum s-au adresat unui anume grup de femei, brandul este dispus să facă o schimbare de imagine completă.

Conform publicației Daily Mail, mai bine de 1 400 de magazine deținute de brand vor lua parte la această transformare. Compania mamă a avut o discuție cu fiecare model în parte și și-a expus dorința de a schimba imaginea generală.

Facem trecerea de la ceea ce bărbații își doresc, la ceea ce femeile vor cu adevărat. Trecem de la o simplă apariție, la ceva mult mai profund, la sentimente. Nu vrem să excludem nicio femeie, ci să le includem pe fiecare în feșul său propriu și unic de a fi.

– Martin Waters

Martin Waters, CEO al companiei a vorbit public despre transformarea care va avea loc. Milioane de femei așteaptă cu nerăbdare să vadă noua imagine a celebrului brand de lenjerie intimă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×