Reclamă

Demi Moore s-a pozat alături de fiicele sale. Actrița are o siluetă de invidiat la 59 de ani

Demi Moore și-a luat prin surprindere admiratori atunci când s-a pozat alături de fiicele sale. Actrița în vârstă de 59 de ani a realizat un pictorial într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Imaginile demonstrează că vedeta reușește să aibă o siluetă de invidiat. Se pare că Demi a găsit elixirul tinereții, iar acum împărtășește acest lucru cu fanii săi din lumea întreagă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 iunie 2022, 7:06 / Actualizat: 3 iunie 2022, 10:07

Moore este recunoscută pentru frumusețea sa de invidiat, dar și pentru talentul incontestabil. De-a lungul timpului aceasta și-a creat singură un nume în industria filmului și a modelingului. Vedeta a demonstrat că este o femeie puternică și a știut întotdeauna ce își dorește de la viață. În același spirit au fost crescute și cele trei fiice ale sale, Rumer, Scout și Tallulah Willis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore s-a pozat alături de fiicele sale

Demi Moore are trei fiice superbe alături de fostul său soț, Bruce Willis. Acestea sunt femei în toată firea și demonstrează de fiecare dată că merită locul pe care îl dețin în lumea modelingului. Acestea au moștenit în totalitate frumusețea mamei lor, iar trăsăturile unice au fost un atuu în cariera pe care și-au ales-o.

Vezi mai multe imagini cu Demi Moore în Galeria Foto!

Tallulah, în vârstă de 28 de ani, este cea mai mică fiică a actriței Demi Moore. Scout ( 30 ani ) și Rumer ( 33 de ani) au la rândul lor o carieră de succes în lumea filmului și a modei.

Reclamă

De data aceasta, Demi Moore s-a pozat alături de fiicele sale într-un pictorial în costume de baie. Pentru shooting-ul foto, Demi, Rumer și Tallulah au ales să poarte un costum de baie dintr-o singură piesă. Scout a fost singura care a purtat un costum de baie din două piese.

Cele patru femei și-au expus siluetele perfecte într-o imagine de familie rară. Alături de fotografia alb-negru s-a aflat și un mesaj pe care Moare l-a postat pe rețelele sociale. Se pare că actrița se bucură de faptul că a început vara și își poate petrece timpul liber alături de fiicele sale. ”Acea perioadă a anului din nu! Iunie fericit!”.

Moore postează deseori imagini de familie. Actrița are o relație foarte apropiată cu fiicele sale, dar și cu fostul său soț, Bruce Willis. După ce actorul a fost diagnosticat cu afazie, Moore și-a arătat sprijinul cu ajutorul mesajelor pe care le-a postat pe rețelele sociale.

Reclamă

Cum reușește Demi Moore să-și mențină silueta perfectă la 59 de ani

Demi Moore pare că a descoperit elixirul tinereții. La 59 de ani, vedeta arată incredibil. Se mândrește cu un fizic de invidiat, dar și cu un chip fără imperfecțiuni. Moore a devenit cunoscută atât în lumea filmului, cât și în lumea modei.

De-a lungul timpului acesta a fost imaginea pentru nenumărate branduri de succes. Fiicele sale i-au călcat pe urme și i-au urmat cariera. Deși se bucură de aprecierea fanilor din lumea întreagă, puțini sunt cei care știu cu adevărat care sunt eforturile depusă de actriță pentru a avea imaginea perfectă.

În ciuda faptului că are 59 de ani, Moore spune că are un stil de viață foarte activ. Vedeta are propria rutină de exerciții fizice de la care nu se abate. Sportul este o parte importantă din viața sa, iar Moore a ținut să le arate asta fanilor săi de fiecare dată când a avut ocazia.

Dieta echilibrată este un alt element important din viața actriței. Moore le-a povestit fanilor în repetate rânduri despre modul înc are îmbrățișează procesul de îmbătrânire.

Deși înaintarea în vârstă le face pe multe femei să fie nesigure pe imaginea lor, pentru Moore lucrurile stau complet diferit. Demi spune că ”își dorește să îmbătrânească frumos”. Se pare că dorința actriței se împlinește pe zi ce trece. Aceasta se bucură în continuare de o imagine fără cusur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×