Dua Lipa și-a expus trupul la soare în Portofino. Artista s-a distrat alături de prieteni la piscină

Dua Lipa și-a expus trupul la soare în Portofino. În prezent, artista are în plină desfășurare turneul Future Nostalgia, cu care promite să încânte oamenii din întreaga lume. Deși are foarte multă treabă, vedeta nu uită să se relaxeze atunci când are un moment de respiro.

Publicat: 5 iunie 2022, 7:21 / Actualizat: 9 iunie 2022, 18:22

Artista a părut că se simte foarte bine în compania prietenilor atunci când a fost fotografiată la o piscină din Portofino, Italia. Dua Lipa are 26 de ani și un trup de invidiat pe care și l-a expus la soare în cel mai minuscul costum de baie. Acesta a optat pentru o ținută din două piese, cu imprimeu floral, care cu greu îi acoperea formele, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă vedetă care a apărut recent în costum de baie este Chantel Jeffries. Și aceasta este printre celebritățile care preferă ținutele minuscule.

Dua Lipa și-a expus trupul la soare în Portofino

Dua Lipa și-a lăsat părul liber pe spate pentru ieșirea la plajă, la la un moment dat și l-a prins cu o clamă la spate. La capitolul accesorii a ales să poarte doar o pereche de cercei. Artista a părut că se simte bine în compania bărbatului care o însoțea, cel mai probabil fiind vorba despre un prieten.

Artista a făcut poze, s-a bucurat de soare și a creat amintiri alături de oamenii dragi ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Dua Lipa își face un selfie cu un prieten la plajă
Dua Lipa a devenit cunoscută pe plan internațional după ce piesa sa, „Be The One”, a devenit hit / Profimedia Images

Dua Lipa a început turneul Future Nostalgia în America în luna februarie. După concertul din Italia, artista are pe listă țări ca Spania, Finlanda și Norvegia. Toată vara va susține concerte, iar turneul se va încheia în noiembrie, în Perth, Australia.

Dua Lipa a devenit cunoscută pe plan internațional după ce piesa sa, „Be The One”, a devenit hit. Artista s-a născut în Londra, din părinți de origine albaneză originari din Serbia. Numele său înseamnă „iubire” în limba albaneză.

La numai 14 ani, Dua Lipa a început să încarce pe canalul său de Youtube cântecele preferate de la artiști ca Pink și Nelly Furtado. Chiar dacă în 2008 s-a întors cu familia în Kosovo, artista a revenit la Londra în 2015 și și-a dorit să devină cântăreață. Cu toate acestea, ea a început să lucreze ca model. Ulterior a început să lucreze la piesele, iar la scurt timp i-a impresionat pe toți cu piesele ei.

Dua Lipa, detalii mai puțin cunoscute

Dua Lipa are o înălțime de doar 172 cm.

De-a lungul timpului, Dua Lipa a avut o singură relație serioasă. Artista a fost implicată într-o poveste de iubire cu modelul Anwar Hadid. Cu toate că și-a dorit să păastreze discreția în ceea ce privește relația lor, artista a publicat câteva imagini cu ei cu ocazia zilei lui de naștere, în iunie 2019.

Deși au ținut prima pagină a tabloidelor cu povestea lor, se pare că cei doi s-au despărțit în decembrie 2021.

Dua este un nume de origine albaneză care înseamnă iubire. Pe măsură ce creștea, artista a spus că nu era deloc încântată de numele ei, dar a început să-l aprecieze mult atunci când a fost perfect pentru un nume de scenă.

La sfârșitul anului 2021, presa a scris că venitul net al artistei este de 16 milioane de dolari. Cu toate acestea, se estimează ca va ajunge la 20 de milioane până la sfârșitul anului 2022.

Tatăl artistei, Dukagjin Lipa, este cel care îi este și manager. Mama ei este Anesa Lipa. Părinții artistei sunt albanezi și au locuit în Kosovo până când au fugit în Europa în anul 1990. Aceștia s-au mutat înapoi în Kosovo după ce orașul și-a câștigat independența în anul 2008.

whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×