Reclamă

Hana Cross se bucură de soare cu Eyal Booker într-o vacanță în Mykonos. Vedeta a purtat un costum de baie minuscul, din două piese

Hana Cross se bucură de soare cu Eyal Booker într-o vacanță în Mykonos. Căldura a însemnat un singur lucru pentru vedetă. Ea a profitat de ocazie să se dezbrace în bikini pentru o zi la piscină. Hana și Eyal erau cazați la hotelul de cinci stele Destino Pacha.

Publicat: 28 mai 2022, 7:11

Modelul, în vârstă de 24 de ani, și-a arătat abdomenul tonifiat în două piese florale PrettyLittleThing. Fanii nu au putut trece cu vederea că sutienul a fost mai mic decât bustul vedetei. Acesta a lăsat la vedere partea nebronzată a bustului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hana Cross se bucură de soare cu Eyal Booker

Hana i-a impresionat pe fotografi cu silueta ei și a arătat senzațional în bikini. Fosta iubită a lui Brooklyn Beckham a atras atenția asupra taliei ei subțiri. A adăugat un lanț de abdomen la look-ul său, scrie DailyMail.com.

Tânăra și-a purtat părul închis la culoare prins la spate cu o clamă. Și-a protejat ochii cu o pereche de ochelari de soare de culoare închisă. Bruneta a făcut un spectacol uluitor în timp ce se plimba prin stațiunea de lux în bikini tanga și și-a etalat posteriorul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Hana Cross, într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu floral
Hana Cross se bucură de soare cu Eyal Booker într-o vacanță în Mykonos / Getty Images
Reclamă

Cei doi au fost în Mykonos pentru a realiza ședințe foto pentru campania de vară a brand-ului Superdry. Cu toate acestea, se pare că au avut timp și pentru relaxare.

În martie, Eyal și Hana au fost văzuți plecând împreună din Chiltern Firehouse din Londra, după ce au luat cina. Ieșirea la restaurant a fost la scurt timp după despărțire lui Eyal de fosta iubită, Delilah Belle Hamlin, la începutul anului.

Cei doi, care sunt amândoi singuri, pare să se simtă confortabil unul în compania celuilalt. Despre Hana au fost zvonuri că are o relație cu prietenul lui Eyal, Scott Disick, în vârstă de 38 de ani. Nu se știe însă nimic sigur despre o poveste romantică între cei doi.

Reclamă

O altă vedetă care a atras atenția recent cu costumul ei de baie este Chaney Jones. Tânăra este noua iubită a Kanye West.

Brooklyn Beckham s-a căstorit recent cu Nicola Peltz

Brooklyn și Nicola s-au căsătorit într-o ceremonie luxoasă care a avut loc în Palm Beach. Nunta a durat trei zile și s-a ținut pe proprietatea părinților fetei. Presa tabloidă internațională a scris că evenimentul a costat nici mai mult nici mai puțin de 3 milioane de dolari.

Pentru nunta lor, cei doi au planificat un eveniment de mai multe zile. Nunta a inclus o ceremonie tradițională evreiască, bunica lui Nicola fiind domnișoară de onoare. Mirii și-au schimbat propriile jurăminte în fața a aproape 600 de invitați și a unui rabin.

În timpul unui discurs lung, People a scris că tatăl mirelui „a vorbit despre nașterea lui Brooklyn, viața lor de familie și cât de grozavă este ca mamă Victoria”. Vogue a menționat că atât Romeo, în vârstă de 19 ani, cât și Cruz, în vârstă de 17 ani, au susținut și ei discursuri la marele eveniment din familia lor.

Brookyn și Nicola s-au logodit în luna iulie a anului 2020. Deși erau nerăbdători să se căsătorească mai devreme, pandemia de Covid-19 i-a împiedicat să aibă un eveniment atât de fastuos precum cel pe care și l-au dorit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×