Reclamă

Hana Cross se bucură de soare cu Eyal Booker într-o vacanță în Mykonos. Vedeta a purtat un costum de baie minuscul, din două piese

Hana Cross se bucură de soare cu Eyal Booker într-o vacanță în Mykonos. Căldura a însemnat un singur lucru pentru vedetă. Ea a profitat de ocazie să se dezbrace în bikini pentru o zi la piscină. Hana și Eyal erau cazați la hotelul de cinci stele Destino Pacha.

Publicat: 28 mai 2022, 7:11

Modelul, în vârstă de 24 de ani, și-a arătat abdomenul tonifiat în două piese florale PrettyLittleThing. Fanii nu au putut trece cu vederea că sutienul a fost mai mic decât bustul vedetei. Acesta a lăsat la vedere partea nebronzată a bustului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hana Cross se bucură de soare cu Eyal Booker

Hana i-a impresionat pe fotografi cu silueta ei și a arătat senzațional în bikini. Fosta iubită a lui Brooklyn Beckham a atras atenția asupra taliei ei subțiri. A adăugat un lanț de abdomen la look-ul său, scrie DailyMail.com.

Tânăra și-a purtat părul închis la culoare prins la spate cu o clamă. Și-a protejat ochii cu o pereche de ochelari de soare de culoare închisă. Bruneta a făcut un spectacol uluitor în timp ce se plimba prin stațiunea de lux în bikini tanga și și-a etalat posteriorul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Hana Cross, într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu floral
Hana Cross se bucură de soare cu Eyal Booker într-o vacanță în Mykonos / Getty Images
Reclamă

Cei doi au fost în Mykonos pentru a realiza ședințe foto pentru campania de vară a brand-ului Superdry. Cu toate acestea, se pare că au avut timp și pentru relaxare.

În martie, Eyal și Hana au fost văzuți plecând împreună din Chiltern Firehouse din Londra, după ce au luat cina. Ieșirea la restaurant a fost la scurt timp după despărțire lui Eyal de fosta iubită, Delilah Belle Hamlin, la începutul anului.

Cei doi, care sunt amândoi singuri, pare să se simtă confortabil unul în compania celuilalt. Despre Hana au fost zvonuri că are o relație cu prietenul lui Eyal, Scott Disick, în vârstă de 38 de ani. Nu se știe însă nimic sigur despre o poveste romantică între cei doi.

Reclamă

O altă vedetă care a atras atenția recent cu costumul ei de baie este Chaney Jones. Tânăra este noua iubită a Kanye West.

Brooklyn Beckham s-a căstorit recent cu Nicola Peltz

Brooklyn și Nicola s-au căsătorit într-o ceremonie luxoasă care a avut loc în Palm Beach. Nunta a durat trei zile și s-a ținut pe proprietatea părinților fetei. Presa tabloidă internațională a scris că evenimentul a costat nici mai mult nici mai puțin de 3 milioane de dolari.

Pentru nunta lor, cei doi au planificat un eveniment de mai multe zile. Nunta a inclus o ceremonie tradițională evreiască, bunica lui Nicola fiind domnișoară de onoare. Mirii și-au schimbat propriile jurăminte în fața a aproape 600 de invitați și a unui rabin.

În timpul unui discurs lung, People a scris că tatăl mirelui „a vorbit despre nașterea lui Brooklyn, viața lor de familie și cât de grozavă este ca mamă Victoria”. Vogue a menționat că atât Romeo, în vârstă de 19 ani, cât și Cruz, în vârstă de 17 ani, au susținut și ei discursuri la marele eveniment din familia lor.

Brookyn și Nicola s-au logodit în luna iulie a anului 2020. Deși erau nerăbdători să se căsătorească mai devreme, pandemia de Covid-19 i-a împiedicat să aibă un eveniment atât de fastuos precum cel pe care și l-au dorit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×