Reclamă

Brooks Nader a fost surprinsă la plajă în Miami. Modelul și-a afișat silueta într-un costum de baie din două piese

Brooks Nader a fost surprinsă la plajă în Miami. Modelul internațional și-a expus silueta de invidiat într-un costum din două piese. Bruneta de 25 de ani a reușit să ridice temperatura din termometre cu formele sale.

Publicat: 10 mai 2022, 7:56

Deși gurile rele spun că Brooks a luat câteva kilograme în plus, aceasta s-a distrat de minune pe plajele din Miami. Diva a fost surprinsă în timp ce se răcorea în apa oceanului sau stătea să se relaxeze pe plajă.  Alături de ea s-a aflat și soțul acesteia, Billy Haire, care nu a scăpat-o o secundă din priviri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooks Nader a fost surprinsă la plajă în Miami

Nader a demonstrat că știe cum să se bucure de o zi relaxantă la plajă. Modelul de 25 de ani a optat pentru un costum nude din două piese. Costumul de baie minuscul i-a ascuns cu greu formele voluptoase. Bruneta focoasă a pus pe jar imaginația bărbaților prezenți.

Vezi ma multe imagini cu Brooks Nader în Galeria Foto!

Brooks Nader în costum de baie pe plaja din Miami
Brooks Nader s-a distrat pe plajele din Miami alături de soțul său / Profimedia Images

Cu toate acestea, inima sa aparține deja unui bărbat. Nader și Billy Haire sunt căsătoriți încă din anul 2019 și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Deși între ei există o diferență de vârstă de 10 ani, aceștia nu lasă acest lucru să stea în calea fericirii lor.

Reclamă

Soțul modelului a așteptat-o pe plajă răbdător. Cei doi s-au sărutat și și-au oferit gesturi tandre. Fotografii au profitat de ocazie și i-au pozat din toate unghiurile în momentele intime.

Vedeta s-a bucurat să se lase răsfățată de soțul său în timp ce a savurat o băutură răcoritoare într-un baldachin privat.

Imaginile cu îndrăgostiții sunt peste tot pe internet, însă Nader știe că este o persoană publică și nu este deloc deranjată de acest lucru.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Brooks Nader

Brooks Nader este unul din cele mai apreciate modele la nivel internațional. Vedeta deține o diplomă în finanțe, însă se bucură de viața în lumina reflectoarelor datorită carierei sale de model. Nader a ales să urmeze această carieră încă din luna decembrie a anului 2016.

De atunci, ea nu s-a mai uitat înapoi și a încercat să-și asculte tot timpul inima. În vârstă de 25 de ani, Nader s-a născut în Louisiana, iar în prezent călătorește peste tot prin lume datorită jobului său. În anul 2019, la scurt timp după ce a terminat studiile universitare, Nader s-a căsătorit cu Billy Haire.

Brooks a fost contactată de o agenție de modele după ce agentul Chad Gravery a văzut-o pe aceasta pe rețelele sociale. Contul de instagram al divei a reușit să-i atragă atenția agentului celebru.

Nader nu a stat mult pe gânduri și a acceptat propunerea. În doar câteva săptămâni aceasta s-a mutat în New York pentru ca ulterior să călătorească în toată lumea. Nader a devenit cu adevărat cunoscută în 2019 atunci când a apărut în Sports Illustrated

De atunci bruneta s-a bucurat de nenumărate contracte cu diferite agenții. Nader locuiește în prezent în New York alături de soțul său. Cei doi îndrăgostiți nu se sfiesc să-și afișeze povestea de dragoste în public ori de câte ori au această oportunitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×