Reclamă

Olivia Culpo mai are două surori la fel de frumoase ca ea. Cum arată Sophia și Aurora

Olivia Culpo a făcut senzație la Coachella 2022. Vedeta a purtat ținute spectaculoase la cel mai așteptat festival de muzică. Cu toate acestea, puțini știu că Olivia Culpo mai are două surori la fel de frumoase ca ea. Iată cum arată Sophia și Aurora.

Publicat: 23 aprilie 2022, 7:59

Fotomodelul a fost zărit în Palm Springs, îmbrăcat într-un top și o fustă mini din denim, înainte de a participa la două petreceri din cadrul festivalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia a participat pentru prima dată la Coachella Valley Music & Arts împreună cu surorile ei Sophia și Aurora, lucru pe care l-a dezvăluit fanilor pe rețelele sociale.

Olivia Culpo mai are două surori

Olivia Culpo a colaborat cu surorile ei pentru a-și lansa propria linie de îmbrăcăminte cu Macy’s.

Cu peste 4,7 milioane de urmăritori pe Instagram, Olivia Culpo a luat cu asalt lumea modei. Încoronată anterior drept Miss Rhode Island, Miss SUA și Miss Univers, tânăra de 29 de ani a devenit acum o mare vedetă a rețelelor sociale.

Vezi mai multe imagini cu Olivia Culpo în GALERIA FOTO!

Reclamă

Aceasta a lansat propria linie cu lanțul american de magazine universale Macy’s. Cu toate acestea, nu a creat-o singură. Olivia a colaborat cu două dintre cele mai apropiate femei din viața ei, surorile Aurora și Sophia.

Cele trei frumuseți s-au unit pentru a crea o linie de femei orientată spre confort.

Reclamă

Cum arată Aurora Culpo

În vârstă de 31 de ani, Aurora este cea mai mare dintre cele trei surori. Ea are doi copii, așa că cea mai mare parte a timpului îi este ocupată fiind o mamă cu normă întreagă. Pagina ei de Instagram este plină de imagini adorabile cu familia ei. Aurora s-a mutat anul trecut cu sora ei Olivia în California, în timp ce casa ei era în renovare.

Cum arată Sophia Culpo

Cea mai mică dintre surorile Culpo este Sophia. La fel ca Olivia, tânăra de 24 de ani este și un influencer pe social media. Are peste 122.000 de urmăritori pe Instagram. Fanii o apreciază pentru felul în care arată și îi admiră silueta de invidiat.

Cu toate acestea, în loc să fie concentrată pe modă precum Olivia, Sophia postează despre exerciții fizice, sănătate și nutriție și are o diplomă în nutriție de la Universitatea din Boston.

Cum a devenit cunoscută Olivia Culpo

Olivia Culpo este un model american, actriță și câștigătoare a unor concursuri de frumusețe. Ea a fost încoronată Miss Univers în 2012, făcând-o prima femeie din SUA care a câștigat acest titlu, după Brook Lee în 1997. După ce a cochetat cu cariera de model, Olivia a colaborat cu tatăl ei pentru a înființa un restaurant în orașul ei natal.

Olivia a luat, de asemenea, parte la câteva proiecte de actorie și videoclipuri muzicale. Imaginile ei uluitoare postate pe platformă au ajutat-o ​​să obțină o mare bază de fani. Cu toate acestea, călătoria ei în lumea modelingului nu a fost demnă de catwalk. Olivia a fost victima unei controverse la scurt timp după ce a câștigat prestigiosul concurs internațional.

Victoria ei a fost pusă la îndoială și oamenii au susținut că titlul i-a fost acordat pentru că așa a decis Donald Trump. Ea a fost dată în judecată și pentru o ședință foto „nepotrivită” în fața Taj Mahal-ului. Relațiile din trecut ale Oliviei au fost și ele intens mediatizate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×