Reclamă

Addison Rae a postat o fotografie cu iubitul său. Cum decurge povestea sa de dragoste cu Omer Fedi

Addison Rae a postat o fotografie cu iubitul său pe contul personal de Instagram. Imaginea cu cei doi a fost făcută în Franța, când îndrăgostiții au luat parte la Săptămâna Modei de la Paris. Omer Fendi i-a fost tot timpul alături iubitei sale pe care nu a scăpat-o din priviri.

Publicat: 12 martie 2022, 7:00

Fotografii au fost tot timpul pe urmele celor doi și au încercat să-i surprindă din toate unghiurile. De când și-au făcut relația oficială, aceștia s-au bucurat de toată atenția din partea milioanelor de urmăritori de pe rețelele sociale. Nu este singura apariție a celor doi de la Săptămâna Modei. Omer și Addison au luat parte inclusiv la o petrecere la care s-a aflat și prietena vedetei de pe Tik Tok, Olivia Culpo. Addison și Olivia au făcut un adevărat spectacol cu ținutele lor la petrecerea exclusivistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Addison Rae a postat o fotografie cu iubitul său

Addison Rae a postat o fotografie rară cu iubitul său, Omer Fedi. Diva a participat la Săptămâna Modei de la Paris, însă abia acum a decis să împărtășească pe rețelele sociale câteva dintre cele mai frumoase imagini cu ea și cel care îi este întotdeauna alături.

Vezi mai multe imagini cu Addison Rae și Omer Fedi în Galeria Foto!

Pentru eveniment, Addison a ales o rochie neagră care i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate și abdomenul lucrat la sală. Machiajul a fost unul elegant, de seară. În picioare a optat pentru o pereche de sandale cu tocul înalt. Diva și-a făcut manichiura și pedichiura într-o nuanță de roșu intens, asemănătoare cu nuanța pe care a ales-o Omer pentru coafura sa.

Reclamă

Iubitul vedetei a ales la rândul său o ținută all black.Acesta a purtat o pereche de pantaloni din piele și o jachetă care să se asorteze. În mâini a avut tot timpul o pereche de mănuși.

Ce a atras atenția admiratorilor a fost coafura acestuia. Se pare că iubitul vedetei de pe TikTok a ales să-și decoloreze părul brunet și să-l nuanțeze în partea de jos cu un roșu intens.

Cei doi îndrăgostiți s-au ținut tot timpul în brațe și au fost grijulii unul cu celălalt. De-a lungul timpului admiratorii i-au surprins mereu în ipostaze tandre, semn că cei doi sunt foarte iubitori și atenți unul cu celălalt.

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre Addison Rae și Omer Fedi

Addison Rae este una dintre cele de mai succes vedete de pe TikTok. Iubitul său, Omer Fedi este un celebru chitarist și compozitor. Cei doi  trăiesc în prezent una din cele mai frumoase povești de iubire. De când și-au făcut relația publică, cei doi au fost de nedespărțit, air fotografii au avut grijă să-i surprindă de fiecare dată în ipostaze tandre.

Vedeta de pe TikTok se bucură atât de succesul în mediul online, cât și de alte proiecte pe care le desfășoară în paralel. Aceasta a apărut recent într-un film, iar publicațiile externe spun că aceasta ar urma să-și lanseze curând un album de debut. Mai mult, diva internațională este deja fondatoarea propriei liniii de produse cosmetice.

Relația cu Omer a început-o la scurt timp după ce și-a făcut debutul ca actriță cu rolul din filmul He’s All That. Acesta a felicitat-o pe Addison pe contul său de Instagram. Ulterior a postat un mesaj pe story pentru admiratorii din lumea întreagă. ”Eu și iubita mea suntem Nr.1 la acest moment. Sunt atât de mândru de ea. Te iubesc mult, iubito”

De atunci cuplul a fost de nedespărțit. Cei doi se susțin reciproc și merg împreună ori de câte ori pot la evenimentele publice. În viața de zi cu zi fotografii i-au surprins de fiecare dată în timp ce se țineau de mână sau se sărutau pe străzile din Los Angeles sau New York.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×