Reclamă

Addison Rae și-a expus abdomenul. Cum a fost pozată vedeta după ce a plecat de la sală

Addison Rae și-a expus abdomenul. Vedeta în vârstă de 21 de ani a fost surprinsă de fotografi în timp ce părăsea o sală de fitness de la Hollywood. Celebritatea s-a lăsat pozată din toate unghiurile în timp ce s-a întâlnit pe stradă cu mai mulți prieteni.

Publicat: 19 ianuarie 2022, 7:30

Addison Rae a atras din nou atenția tuturor atunci când a purtat o ținută sport. Tânăra pare preocupată de aspectul său fizic, motiv pentru care merge deseori la sală. De data aceasta, paparazzi au fost tot timpul pe urmele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Addison Rae și-a expus abdomenul

Vedeta de pe Tik Tok a fost surprinsă recent alături de un grup de prieteni după ce a părăsit o sală de fitness. Addison nu a ținut cont de privirile curioșilor și a ignorat complet prezența fotografilor din jurul său. Aceasta a ales să poarte o bustieră neagră și o pereche de pantaloni largi de trening.

Vezi mai multe imagini cu Addison Rae în Galeria Foto!

Addison Rae și-a expus abdomenul într-o bustieră neagră și o pereche de pantaloni de trening la o sală de forță de la Hollywood
Vedeta de pe Tik Tok a fost surprinsă recent alături de un grup de prieteni după ce a părăsit o sală de fitness / Profimedia Images

Pentru a se feri de razele solare, aceasta a optat pentru o șapcă. La întreaga ținută a asortat o pereche de sneakersi albi.

Reclamă

Masca de protecție împotriva virusului de COVID-19 nu a putut să lipsească. În ciuda pandemiei, celebriattea din mediul online nu a renunțat la programul său de exerciții fizice. Fanii s-au bucurat atunci când Addison Rae și-a expus abdomenul. Aceasta nu se sfiește să fie sinceră cu admiratorii să și să se afișeze naturală.

De altfel, vedeta a renunțat complet la machiaj. În imaginile surprinse de fotografi se vede că aceasta a avut parte de un antrenament intens. Părul ciufulit și roșeața din obraji au dat-o de gol pe frumoasa blondină. Recent, aceasta a fost fotografiată la plajă, acolo unde s-a distrat alături de prieteni și nu s-a temut să-și afișeze fizicul de invidiat.

Cum a devenit Addison Rae celebră

Reclamă

Addison Rae a devenit cunoscută în mediul online datorită activității sale de pe platforma TikTok. Acolo, vedeta a reușit să strângă peste 80 000 000 de urmăritori. Fanii săi îi sunt alături în număr tot mai mare și o susțin pe Addison în tot ceea ce-și propune.

În urma succesului din mediul online, aceasta a fost invitată la tot mai multe emisiuni de televiziune. De altfel, a reușit să obțină un rol în filmul ”He’s All That”. Aceasta a interpretat-o pe Padgett Sawyer. Filmul este o versiune reinterpretată a comediei romantice din anul 1999, She’s All That.

În ciuda faptului că filmul a fost intens criticat de cei din jur, Addison a reuși să se bucure de și mai multă popularitate în mediul online, dar și în televiziune.

De aici a mai fost un singur pas pentru tânăra ambițțioasă. În prezent, celebritatea este a treia cea mai urmărită persoană de pe platforma Tik Tok. În luna august a anului 2020, publicația Forbes a numit-o vedeta cu cele mai mari încasări de pe urma platformei mai sus menționate.

În prezent, vedeta se iubește cu Omer Fedi. Cei doi s-au cunoscut după ce Kourtney Kardashian le-a făcut cunoștință în luna mai a anului 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×