Reclamă

Ținuta lui Addison Rae de la Premiile MTV 2021, subiect de discuții pe rețelele de socializare

Ținuta lui Addison Rae de la Premiile MTV 2021 a fost una extrem de sexy. Nu aveam cum să treacă neobservată. Tânăra a atras toate privirile pe covorul roșu. Ea a îmbrăcat o ținută extravagantă, care a lăsat la vedere zone intime.

Publicat: 18 mai 2021, 12:15 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:51

Are numai 20 de ani, dar Addison Rae a cunoscut deja faima. Este extrem de populară pe TikTok și acum, oriunde apare în public, atrage toate privirile. Așa s-a întâmplat și la Premiile MTV 2021. Aceasta a purtat o fustă neagră lungă, o bandă în zona bustului și un sacou în aceeași nuanță cu a fustei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținuta lui Addison Rae de la Premiile MTV 2021

Deși nu este cea mai extravagantă ținută care a apărut vreodată pe covorul roșul al unui eveniment, Addison Rae a reușit să stârnească o mulțime de discuții pe rețelele de socializare. Ea este deschisă cu fanii săi și împărtășește adesea cu ei poze pe care le realizează în ținute sumare. Acum însă a fost taxată pentru îndrăzneala sa, scrie UsMagazine.

Dacă în partea de jos, ținuta a fost una extrem de cuminte, în partea superioară a corpului, sacoul negru nu a reușit să acopere prea mult. Banda transparentă pe care Addison a folosit-o pe post de sutien este cea care a creat controverse. Înainte de merge la eveniment, Addison Rae a publicat imagini cu ținuta sa pe rețelele de socializare, așa cum și-a obișnuit fanii. Doar că de această dată a fost întâmpinată cu o serie de mesaje negative.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

În timp ce unii au spus că arată bine și le place vestimentația aleasă de Addison, cei mai mulți au criticat-o pentru îndrăzneala sa.

„Cineva să vină să-mi ridice maxilarul”, „Arăți atât de sexy”, au fost doar câteva dintre mesajele de încurajare. Cele negative nu au lipsit însă. Majoritatea a spus că aspectul ei fizic de la Premiile MTV 2021 este prea mult. A fost extrem de sexy pentru publicul pe care îl are ea pe rețelele de socializare.

Au fost oameni care i-au atras atenția și i-au spus că cei care o privesc au de cele mai multe ori vârste puțin peste 10 ani. Mulți au considerat că felul în care s-a îmbrăcat este mult prea sexy: „Există copii în această aplicație”, „Publicul tău țintă are 10 ani”.

Reclamă

Cine este Addison Rae și cu ce ce ocupă

Addison Rae a mers în calitate de prezentator la Premiile MTV 2021. După ce a pozat pe covorul roșu, aceasta a optat pentru o ținută ceva mai cuminte. Ea a urcat pe scenă pentru a acorda premiul pentru cel mai tare sărut. Atunci a optat pentru o rochie verde cu imprimeu floral.

Addison Rae a fost nominalizată pentru categoria Star Social la Premiile MTV 2021. La aceeași categorie au mai fost nominalizați Charli D’Amelio, Jalaiah Harmon, Bretman Rock și Rickey Thompson. În România, printre cele mai populare vedete pe TikTok este Ramona Olaru. Află mai multe despre ea din interviul acordat pentru CaTine.ro.

Addison Rae este de profesie cântăreață și dansatoare în America. A devenit celebră după ce a adunat aproape 80 de milioane de fani pe TikTok cu clipurile pe care le postează. După Charli D’Amelio, Addison Rae este cea mai urmărită persoană de pe TikTok. Forbes chiar a publicat informația că tot ea este și omul care câștigă cei mai mulți ani de pe urma acestei platforme.

În urma succesului, Addison este acum imaginea mai multor brand-uri de renume. Face campanii pentru nume din industria hainelor sau pentru companii internaționale de cosmetice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×