Reclamă

Addison Rae a făcut senzație la plajă. Cum arată silueta vedetei

Addison Rae a făcut senzație la plajă într-un costum de baie care i-a pus silueta în evidență. Vedeta în vârstă de 21 de ani a postat imaginile pe contul personal de Instagram. Addison s-a aflat recent într-o vacanță în Hawaii. Tânăra s-a bucurat de soarele puternic și s-a pozat din toate unghiurile.

Publicat: 20 octombrie 2021, 7:57

Addison Rae știe cum să se facă remarcată. Recent, vedeta a făcut senzație pe internet cu un set de poze în care apărea la plajă. Modelul și-a pus formele de invidiat în evidență într-un costum de baie minuscul. De altfel, fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Addison Rae a făcut senzație la plajă

Addison Rae a atras privirile tuturor pe o plajă din Hawaii. Modelul și-a celebrat aniversarea de 21 de ani într-o vacanță exclusivistă alături de prietenii săi. Recent, Addison a decis să le arate admiratorilor săi cum s-a distrat pe plaja fierbinte. Modelul a renunțat la inhibiții și a postat trei fotografii pe contul personal de Instagram.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În imagini, Addison apare într-un costum de baie din două piese. Costumul de baie minuscul i-a pus în evidență silueta de invidiat. În partea de sus, Addison a optat pentru o bluză semitransparentă violet. Addison Rae a făcut rapid senzație la plajă. În prima imagine, vedeta internațională apare în timp ce este complet acoperită în nisip.

Reclamă

În cea de-a doua fotografie, Addison apare lângă o frunză de palmier în timp ce privește melancolică în zare. Ultima fotografie o înfățișează pe Rae în timp ce se bucură de soarele arzător. Vedeta TikTok a intrat recent în atenția presei. Aceasta joacă un rol principal în comedia romantică He’s All That. Filmul este o reinterpretare a versiunii originale din 1999 intitulată She’s All That.

Addison joacă rolul principal al lui Padgett Sawyer, o tânără influencer populară care îl părăsește pe iubitul său după ce află că acesta o înșela. În ciuda eforturilor de promovare ale filmului, pelicula a fost intens criticată pe internet.

Cu toate acestea, cariera lui Addison a prins avânt în ultima perioadă. Cele mai recente imagini pe care l-a postat pe internet au ajuns rapid virale. Fanii devotați ai vedetei sunt întotdeauna alături de aceasta. 

Reclamă

Contul de TikTok al lui Addison Rae a fost dezactivat temporar

Addison Rae a făcut senzație la plajă în Hawaii. Vedeta internațională a intrat recent în atenția publicului după ce contul său de TikTok a fost dezactivat pentru o scurtă perioadă. Conform surselor, vedeta nu a putut să-și acceseze contul pentru mai bine de o oră.

Addison a reacționat rapid și a postat pe Twitter o imagine în care apărea mesajul conform căruia era anunțată că nu va mai putea accesa platforma de socializare. Alături de imaginea postată, Addison a adăugat textul ”e timpul să-mi iau un job”.

Vedeta a glumit pe seama incidentului. Pe contul de TikTok are mai bine de 80 000 00 de urmăritori. Addison a devenit celebră în urma dansurilor pe care le-a postat pe platforma mai sus menționată. Addison este a treia cea mai urmărită persoană de pe TikTok.

În plus, celebra publicație Forbes a numit-o pe vedetă persoana cu cele mai multe încasări de pe platforma TikTok. Vestea că vedeta a rămas fără cont a uimit internetul. Cu toate acestea, un reprezentant oficial al platformei a declarat că specialiștii au încercat să-i reactiveze contul și au reușit să facă acest lucru în mai puțin de o oră de când au fost notificați.

Addison este mai tot timpul în atenția presei. Ținuta pe care a ales-o la Premiile MTV 2021 a devenit rapid subiect de discuție pe internet. Vedeta este urmărită la fiecare pas, iar admiratorii așteaptă tot timpul să vadă ce va aduce nou pe internet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×