Reclamă

Olivia Culpo și-a expus abdomenul într-o rochie neagră. Vedeta a atras privirile tuturor cu silueta sa

Olivia Culpo și-a expus abdomenul într-o rochie neagră. Modelul în vârstă de 29 de ani a luat parte la o petrecere găzduită în cadrul evenimentului Săptămâna Modei de la Paris. Alături i-a fost una dintre cele mai dragi prietene, Addison Rae. Cele două s-au bucurat împreună de eveniment și au postat imagini pe conturile personale de Instagram.

Publicat: 9 martie 2022, 7:05

Olivia Culpo a atras privirile tuturor cu ținuta sa. Diva a încins imaginația bărbaților prezenți la petrecerea din Paris. Bustul generos al acesteia a fost acoperit cu greu de ținuta aleasă. Fotografii au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o surprindă din cele mai bune unghiuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Culpo și-a expus abdomenul într-o rochie neagră

Olivia Culpo a făcut un adevărat spectacol la petrecerea de la Paris. Aceasta a optat pentru o ținută sexy care să-i pună în evidență trupul tonifiat. Rochia neagră i-a lăsat la vedere abdomenul intens lucrat la sală. Accesoriile au lipsit complet, iar imaginea vedetei a fost completată doar de un machiaj natural.

Vezi mai multe imagini cu Olivia Culpo în Galeria Foto!

Aceasta a profitat de ocazie pentru a se poza din toate unghiurile. Pe contul personal de Instagram a distribuit un videoclip pentru a le oferi admiratorilor o imagine mult mai clară a ținutei pe care a ales-o. Alături de ea s-a aflat tot timpul Addison Rae.

Reclamă

Actrița a optat pentru o ținută complet diferită de a prietenei sale. Addison a purtat o rochie largă peste care a asortat un palton oversize. În picioare a ales o pereche de cizme albe, iar machiajul a fost unul elegant, de seară. Cele două prietene au petrecut întreaga seară și nu au ținut cont de nimic.

Vedeta nu s-a temut să se miște în voie în rochia care ar fi putut să-i lase la vedere bustul la primul gest greșit. Cu toate acestea, Culpo a fost foarte atentă la imaginea sa. Conform publicației Daily Mail, rochia a fost estimată la valoarea de 1386 de lire sterline.

Cine este și cu ce se ocupă Olivia Culpo

Reclamă

Olivia Culpo postează deseori imagini în ținute sexy sau de la antrenamentele de sport. Vedeta încearcă să-și mențină fizicul de invidiat cu ajutorul sportului și a unui stil de viață sănătos. La 29 de ani aceasta se bucură de aprecierea fanilor din lumea întreagă.

Olivia a devenit cu adevărat cunoscută după ce a câștigat competiția Miss Univers 2012 și a reprezentat cu succes Statele Unite ale Americii. Aceasta își petrece cea mai mare a timpului postând pe rețelele sociale acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă.

De-a lungul timpului ea a apărut și în mai multe producții printre care I Feel Pretty și Reprisal. Olivia joacă un rol și în filmul Venus as a Boy care s-a lansat anul trecut. Actrița a interpretat rolul personajului Ruby în filmul așteptat de admiratorii săi. Atunci când nu filmează, modelul internațional pozează pentru rețelele sociale, dar și pentru diverse publicații. Aceasta ia parte la multe evenimente publice care au legătură cu lumea modei.

Cea mai recentă apariție a sa a fost la Săptămâna Modei de la Paris acolo unde a reușit să facă un adevărat spectacol cu ținutele pe care le-a ales. Deși are un program aglomerat, aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a-și ține fanii la curent cu evenimentele care se petrec în viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×