Reclamă

Olivia Culpo s-a pozat într-un costum de baie întreg. Ce detaliu le-a atras atenția fanilor

Olivia Culpo s-a pozat într-un costum de baie întreg. Vedeta s-a aflat în vacanță pe Insula Capri, Italia. Frumoasa actriță a atras privirile tuturor cu un accesoriu pe care a ales să și-l pună în talie. Fosta câștigătoare a concursului Miss Univers din anul 2012 a lăsat la vedere fizicul de invidiat.

Publicat: 23 septembrie 2021, 7:09 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 13:00

Deși nu se bucură de o siluetă cu forme proeminente, Olivia știe cum să pozeze din cel mai bun unghi al său. Vedeta internațională le-a oferit fanilor săi câteva imagini din cea mai recentă vacanță pe care a petrecut-o pe Insula Capri. Fotografiile au fost postate chiar de Olivia pe contul personal de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Culpo s-a pozat într-un costum de baie întreg

Olivia Culpo și-a petrecut cea mai recentă vacanță pe Insula Capri, Italia. Acolo, vedeta s-a pozat într-un costum de baie negru, superb. Modelul s-a pozat din toate unghiurile, apoi a postat imaginile pe contul personal de Instagram. Fosta concurentă la Miss Univers a optat pentru un look simplu, dar chic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Olivia Culpo s-a pozat într-un costum de baie, negru, întreg. La acesta a asortat în talie o curea din lanțuri, aurie, ce aparține unui brand celebru. Conform Daily Mail, un costum asemănător cu cel al Oliviei poate fi achiziționat cu suma de 195 de Dolari.

Reclamă

Pentru a-și completa imaginea, Olivia a ales să poarte și o cămașă albă peste costumul de baie. Fanii nu au așteptat foarte mult și au lăsat comentarii în secțiunea specială de pe platforma de socializare. Piesa centrală a fost, desigur, costumul de baie și cureaua aurie.

Admiratorii fotomodelului au întrebat-o pe aceasta în secțiunea de comentarii de unde și-a achiziționat costumul, întrucât Olivia nu a dat tag niciunui brand. Aceasta nu a răspuns încă fanilor, însă logo-ul curelei de brand ar putea fi un indiciu util pentru fanii dornici de răspunsuri.

Cine este și cu ce se ocupă Olivia Culpo

Reclamă

Frumoasa Olivia Culpo a reușit să atragă privirile tuturor cu cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Chiar dacă nu are cele mai voluptoase forme, Olivia a reușit să câștige competiția Miss Univers 2012 și a reprezentat cu succes Statele Unite ale Americii.

Vedeta muncește în general foarte mult pentru a se menține în formă, iar după ce a devenit recunoscută în urma participării la Miss Univers a ajuns să fie tot timpul în lumina reflectoarelor. Olivia nu s-a mulțumit să fie doar o femeie frumoasă.

Aceasta și-a făcut debutul în lumea filmului și se bucură de recunoaștere printre cei mai celebri actori. Provenind dintr-o familie de muzicieni, Olivia Culpo a studiat violoncelul încă de când era în clasa a doua și a cântat în mai multe orchestre locale.

De-a lungul timpului, Olivia Culpo a jucat în pelicule precum I Feel Pretty și Reprisal. Olivia Culpo va juca un rol și în filmul Venus as a Boy care este așteptat anul acesta. Actrița va interpreta rolul personajului Ruby în filmul mult așteptat. Premiera internațională ar trebui să aibă loc pe data de 24 septembrie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×