Reclamă

Sophie Turner a renunțat la părul blond. Schimbarea care a atras atenția tuturor

După ce și-a încântat fanii cu noua culoare timp de mai mulți ani, Sophie Turner a renunțat la părul blond. Recent, actrița a fost surprinsă cu noul său look pe străzile din New York, alături de soțul ei, Joe Jonas.

Publicat: 22 septembrie 2021, 7:18

Sophie Turner a atras atenția tuturor pe străzile din New York. Vedeta a optat pentru un look comod, ce amintește de moda anilor 1990, ce i-a scos în evidență schimbarea de look.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, Sophie a optat pentru părul blond, dar, după ce și-a serbat aniversarea nunții din Paris, a revenit la o culoare pe care a purtat-o la începutul carierei.

Sophie, în vârstă de 25 de ani, a fost surprinsă alături de soțul ei, Joe Jonas, în vârstă de 32 de ani, scrie Daily Mail.  

Sophie Turner a renunțat la părul blond. Pentru ce culoare a optat

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit într-o ceremonie surpriză în Las Vegas, în anul 2019. În luna iunie a aceluiași an, Sophie și Joe au avut o ceremonie de nuntă și în Franța. În iulie 2020, ei au devenit părinți pentru prima dată, pentru o fetiță numită Willa.

Pentru ambele sale nunți, Sophie a avut părul blond. La scurt timp de la aniversarea de doi ani a nunții sale, pe care a celebrat-o și pe rețelele de socializare cu imagini din acea zi, vedeta a revenit la culoarea părului pe care a avut-o atunci când a devenit faimoasă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sophie Turner și Joe Jones pe strazăile din New York. El se uită pe telefon, ea se uită pe stradă. Ea poartă pantaloni scurți și o bluză albastră. El poartă blugi și un tricou galben
După ani de zile în care a optat pentru părul blond, Sophie Turner l-a vopsit în nuanțe roșiatice / Profimedia

Sophie Turner a renunțat la părul blond și a revenit la nuanțele roșcate. Vedeta și-a pus în evidență noul look pe străzile din New York. 

Reclamă

Actrița a avut o nuanță similară a părului și în perioada în care o interpreta pe Sansa Stark în serialul Game of Thrones.

Ea a optat pentru o ținută relaxată, cu pantaloni scurți și o bluză albastră, cu simboluri colorate pe piept. Sophie a accesorizat ținuta cu pantofi sport în nuanțe de alb și verde, similare cu cele ale pălăriei. 

Joe Jonas a ales și el un look comod, cu blugi și un tricou simplu de culoare galbenă. 

Sophie Turner și Joe Jonas sunt împreună din anul 2016

Sophie Turner și Joe Jonas s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, în anul 2016. Ei s-au logodit în 2017, la un an de la prima lor întâlnire. 

Aveam mulți prieteni comuni și încercau să ne prezinte de mult timp. Ne urmăream pe Instagram și el mi-a trimis un mesaj într-o zi, din senin.

– Sophie Turner

Zvonurile despre relația lor au apărut după ce au fost surprinși în culisele evenimentului MTV EMA, în noiembrie 2016. 

Prima lor ceremonie, ce a avut loc în Las Vegas, a fost transmisă live pe Internet de către prietenul lor, Diplo. 

Cea de-a doua ceremonie, ce a avut loc câteva luni mai târziu, a avut loc într-un castel de secol 18, din sudul Franței. 

Vedeta a publicat recent imagini de la nuntă, cu ocazia aniversării a doi ani de căsnicie, surprinse înainte de momentul în care Sophie Turner a renunțat la părul blond. În poze apare alături de Joe și de domnișoarele ei de onoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×