Reclamă

„Muntele” din Game of Thrones a slăbit 50 de kilograme. Cum arată acum Hafþór „Thor” Björnsson

Fostul cel mai Puternic Bărbat din lume se pregătește pentru un duel cu Devon Larratt, unul dintre cei mai buni luptători de brațe din toate timpurile. Nu sunt mulți bărbați care reușesc să slăbească foarte mult într-un timp scurt. „Muntele” din Game of Thrones a slăbit și e complet transformat.

Publicat: 27 august 2021, 8:36 / Actualizat: 20 octombrie 2021, 13:22

Hafþór "Thor" Björnsson, care a jucat Ser Gregor Clegane, alias "Muntele" în Game of Thrones, este unul dintre acei oameni care reușesc să-și modifice trupul în funcție de nevoi. Pentru astfel de rezultate e nevoie de multă disciplină, ambiție și voință. Se pare că Björnsson atunci când își propune ceva face tot ceea ce îi stă în putință pentru a obține rezultatele dorite, scrie Maxim.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Muntele” din Game of Thrones a slăbit

Björnsson care a reușit să arate așa datorită antrenamentelor pe care le face regulat și numărului mare de calorii pe care îl consumă zilnic, a slăbit acum 50 de kilograme. Cum? A început să facă mult cardio și a redus numărul de calorii la 4 000.

Pe lângă actorie, Björnsson este unul dintre cei mai puternici oameni din lume. El a fost de zece ori la rând numit cel mai puternic om din Islanda și a câștigat titlul de cel mai puternic om din lume în anul 2018.

Acesta ține mereu legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare. Publică adesea imagini cu el pe contul de Instagram și îi ține pe admiratori la curent cu evoluția sa corporală. Zilele trecute a ăublicat și o imagine de familie, în care apare alături de partenera sa și copilul lor.

Un alt actor din Game of Thrones care a trecut printr-o transformare este Maisie Williams. Cum a fost surprinsă actrița Game of Thrones alături de iubitul ei, Reuben Selby.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

În ce constă dieta sa

Reclamă

După cel de-al 10-lea său titlu de cel mai puternic om al anului în Islanda, Björnsson a scris pe Facebook: „O modalitate excelentă de a-mi termina cariera de om puternic. Acum începe o călătorie diferită și sunt foarte entuziasmat. A fost un moment minunat în istoria sportului, dar am decis că voi face o lungă pauză de la sport”.

El a adăugat: „Poate că nu mă voi întoarce niciodată, dar nu voi spune niciodată. Am doar 31 de ani și aș putea reveni în câțiva ani, dacă inima mea o să vrea! Chiar acum inima mea îmi spune că trebuie să fiu sănătos pentru familia mea. Trebuie să fac ce este mai bun pentru ei! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor.”

Actorul a distribuit recent o parte din noul său antrenament de fitness pe canalul său de YouTube. În videoclip, el și-a detaliat dieta strictă, care include patru mese și începe cu trei ouă și 200 de grame de pui, precum și un smoothie făcut cu 150 de grame de iaurt, 100 de grame de fructe de pădure și 40 de grame de ovăz la micul dejun. Înainte de a ajunge la sala de sport, unde lucrează la tehnica de box cu antrenorul său.

„Sunt extrem de fericit cu forma mea de acum”, a spus el în timpul videoclipului. „Când am început această călătorie, aveam 205 kilograme. Și acum am scăzut la 155. Mă simt bine, mă simt sănătos”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×