Natalie Dormer a născut o fetiță. Actrița din Game of Thrones a devenit mămică

Natalie Dormer a născut o fetiță. Actrița din Game of Thrones a devenit pentru prima oară mămică. Ea are o relație cu actorul David Oakes.

28 aprilie 2021 la 10:22

Fetița a fost născută în luna ianuarie a acestui an, dar totul a fost păstrat în mare secret. Vestea a fost împărtășită de cei doi parteneri doar cu familia și cei mai apropiați prieteni. "Copilul Covid", așa cum o numește Natalie pe micuța sa s-a născut în perioada de carantină.

Natalie Dormer a născut o fetiță

Natalie, în vârstă de 39 de ani, care nu folosește rețelele de socializare, i-a dat vestea prietenei sale Esther Rantzen pe podcast-ul That’s After Life, produs de Captive Minds. Actrița nu ține deloc legătura cu fanii ei. Cu siguranță acești sunt extrem de fericiți să afle această veste minunată. Și Pippa Middleton este una dintre vedetele care a ținut totul în secret la a doua sarcină.

„Este cel mai bun lucru de făcut în timpul unei pandemii. Rămâneți însărcinată, faceți un copil”, a glumit Natalie. Actrița locuiește în Richmond împreună cu iubitul și colegul actor David, pe care l-a cunoscut în anul 2019.

Simt că a fost un clișeu. Probabil că va sta într-un bar peste 30 de ani și va spune: Da, sunt un copil COVID. Cred că vor exista o mulțime de copii COVID pentru că ce altceva pot face oamenii în această perioadă.

– Natalie Dormer

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Natalie Dormer, la filmările pentru Game of Thrones
„Copilul Covid”, așa cum o numește Natalie pe micuța sa s-a născut în perioada de carantină / Profimedia Images

Aceasta a spus despre fiica sa că este o bucurie. Actrița a declarat că nu are de ce să se plângă de nimic din ce i se întâmplă acum. Deși spune că oamenii au avertizat-o că întreaga viață i se va peste cap după nașterea copilului, Natalie spune că ea simte cu totul altceva. Cea mai mare lipsă este în privința somnului, dar este pur și simplu îndrăgostită de fetița ei.

Somnul a fost întotdeauna destul de important pentru mine. Acesta este singurul dezavantaj. Dar știi că natura este atât de inteligentă, încât atunci când simți că nu mai poți, te ajută hormonii.

– Natalie Dormer

Ce spune Natalie Dormer despre cariera sa

Natalie, al cărei rol cel mai mare a fost Margaery Tyrell în sezoanele două-șase din Game of Thrones, a avut prima pauză de la producție fenomen atunci când a interpretat-o pe Anne Boleyn în drama istorică BBC The Tudors. A apărut în două sezoane ale francizei The Hunger Games și a avut o rol recurent în seria americană Elementary.

Aceasta a declarat că îi va fi cu siguranță foarte greu cu copilul acum și cu cariera pentru că nu vrea să o priveze pe cea mică de o copilărie fericită. Nu vrea să-i distorsioneze copilăria așa că cel mai probabil va avea nevoie de ajutor.

Oamenii din industria în care mă aflu se bazează pe bone și fac asta din simplul motiv că își doresc să aibă mereu copiii cu ei.

– Natalie Dormer

Partenerul vedetei este la rândul său actor, iar cei doi s-au cunoscut atunci când jucau în producția Venus in Fur într-un teatru din Londra. Teatrul este cea mai mare dragostea a lui Natalie, dar spune că nu știe când va reveni pe scenă din cauza pandemiei de coronavirus.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×