Reclamă

Kit Harington a fost surprins la plimbare cu bebelușul nou-născut. Cum s-a adaptat la rolul de părinte

Kit Harington a fost surprins la plimbare cu bebelușul nou-născut în apropierea locuinței sale din nordul Londrei.

Publicat: 18 februarie 2021, 10:45

Venirea pe lume a primului copil al cuplului Kit Harington - Rose Leslie a fost confirmată marți, 16 februarie, când cuplul a fost surprins pe străzile Londrei alături de nou-născut. Cea mai recenta apariție a lui Kit Harington confirmă faptul că actorul și-a asumat rolul de tată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kit Harington a fost surprins la plimbare cu bebelușul nou-născut

Kit Harington, actorul din Game of Thrones, a fost fotografiat ieri, 17 februarie, alături de primul său copil. Actorul a fost surprins în timpul unei plimbări în nordul Londrei alături de nou-născut și de câinele său.

Kit Harington la plimbare cu copilul și câinele în nordul Londrei / Profimedia Images

Rose Leslie și Kit Harington au devenit părinți de curând. Publicista lui Haringron, Marianna Shafra, a confirmat nașterea pe 16 februarie. Cei doi sunt „foarte, foarte fericiți!”, a transmis aceasta.

În luna septembrie a anului trecut, Leslie, în vârstă de 34 de ani, a confirmat că ea și Harington așteaptă un copil. Vestea sarcinii a fost dezvăluită după ce actrița a pozat pentru coperta revistei britanice Make.

Reclamă

Ursula Lake, redactorul publicației, a transmis anunțul pe pagina sa de Instagram.

„O sesiune foto realizată exclusiv de femei, care o surprinde pe Rose în acest moment minunat, în timp ce se pregătește să devină mamă pentru prima dată”, a fost mesajul transmis de Ursula Lake alături de o fotografie cu coperta revistei.

Reclamă

Leslie, cunoscută pentru interpretarea personajului Ygritte în serialul HBO Game of Thrones, a declarat pentru The New York Post în octombrie 2020 că este nerăbdătoare să devină mamă.

„Sunt încântată de sarcină și abia aștept să îl întâlnesc pe noul membru al familiei noastre!”, a spus actrița.

Și Keith Harington a dezvăluit anterior că este pregătit pentru paternitate.

„Cel mai important job pe care îl voi avea vreodată este pe cale să se termine. Ei bine, nu cel mai mare. Sper că voi fi tată”, a declarat actorul pentru InStyle.

Dragoste pe platourile de filmare

Keith Harington și Rose Leslie s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones. Personajele interpretate de cei doi trăiesc o poveste de dragoste în fața camerei, iar actorii se iubesc și în viața reală. Cuplul s-a căsătorit în 2018 în Scoția după șase ani de relație.

Keith Harington și Rose Leslie s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones / Getty Images

Cei doi s-au ferit să își afișeze relația în public, fiind de altfel destul de discreți și cu propria imagine. Niciunul dintre ei nu este activ pe rețelele de socializare și sunt rareori surprinși împreună în spațiul public.

Keith Harington și Rose Leslie s-au afișat pentru prima dată ca un cuplu pe covorul roșu în 2016 la Olivier Awards și și-au confirmat logodna într-un anunț de ziar în 2017, scrie Page Six.

Keith Harington a dezvăluit că relația de platou cu Rose Leslie s-a schimbat foarte mult după ce aceasta i-a devenit soție. Actorul a spus că îi va fi aproape imposibil să colaboreze cu Leslie de acum înainte.

„Cred că cea mai dificilă parte în a mă îndrăgosti de Leslie și a mă căsători cu ea este că îmi va fi foarte greu să lucrezi din nou cu ea. Colaborarea noastră a fost unul dintre cele mai importante momente ale vieții și carierei mele. Nu știu când, dacă vreodată, voi reuși să fac asta din nou, pentru că suntem căsătoriți acum și este greu să lucrezi alături de soția ta”, a mărturisit actorul pentru InStyle.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×