Reclamă

Winnie Harlow se distrează în Rio de Janeiro. Imaginile cu modelul într-un costum de baie din două piese

Winnie Harlow a fost fotografiată în timp ce se distrează în Rio de Janeiro. Vedeta internațională s-a bucurat de atenția fanilor de pe plajă. Aceștia au oprit-o de mai multe ori pentru a-i cere să facă o fotografie împreună. Modelul le-a făcut pe plac admiratorilor și s-a lăsat pozată din cele mai bune unghiuri.

Publicat: 26 aprilie 2022, 7:53

Vedeta în vârstă de 27 de ani a fost surprinsă singură la plajă. Acesta nu s-a aflat în compania niciunei prietene. Totuși, au fost nevoie de doar câteva minute înainte ca diva să fie abordată de un grup de bărbați. Winnie s-a împrietenit rapid cu ei, iar paparazzi i-au surprins râzând împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Winnie Harlow se distrează în Rio de Janeiro

Winnie Harlow știe cum să se facă remarcată, chiar și atunci când se distrează singură în însoritul Rio de Janeiro. Modelul internațional s-a plimbat pe plajă într-un costum de baie din două piese. La acesta a asortat și o fustă scurtă, albă, la care a renunțat la scurt timp după ce a început să se simtă confortabil în preajma celorlalți.

Vezi mai multe imagini cu Wimmie Harlow în Galeria Foto!

Winnie Harlow se distrează în Rio de Janeiro alături de un grup de admiratori
Unul din bărbații din grup și-a dorit să o surprindă pe vedetă / Profimedia Images

Diva s-a împrieteni rapid cu mai multe persoane și s-a distrat făcând poze cu admiratorii săi. Aceasta s-a lăsat filmată pe plajă și chiar a cochetat cu ideea de a se alătura grupului de prieteni noi pe care și l-a făcut. Paparazzi i-au urmărit la fiecare pas.

Reclamă

Winnie a mers să ia câteva băuturi de la un bar de pe plajă. Unul din bărbații din grup și-a dorit să o surprindă pe vedetă. Acesta s-a așezat în genunchi în fața divei în timp ce a ținut o tavă cu băuturi din care aceasta să poate alege una care să-i fie pe plac. O zi de-a dreptul memorabilă pentru vedeta care știe să se facă remarcată la plajă de fiecare dată.

Schimbarea de look a fost de bun augur pentru aceasta, dovadă fiind numărul mare de admiratori pe care a reușit să-l strângă pe plajă în doar câteva minute.

Totuși, fanii divei știu că aceasta a apelat la o perucă. În urmă cu câteva zile a postat pe rețelele sociale un videoclip în care le arăta admiratorilor modul în care își fixează peruca pentru a avea rezultate cât mai naturale. Winnie își dorește să redefinească standardele de frumusețe cu fiecare apariție pe care o are.

Reclamă

Cum redefinește Winnie Harlow frumusețea

Winnie Harlow se distrează la Rio de Janeiro, iar pe rețelele sociale vorbește despre redefinirea standardelor de frumusețe. Vedeta pune foarte mult accent pe incluziune. Ea își dorește ca industriile să aibă o viziune mai deschisă asupra unicității fiecărei persoane.

Winnie a învățat de-a lungul timpului cât de dificil este să fii judecat în funcție de aspectul pe care îl ai. Aceasta se confruntă cu vitiligo. Această condiție i-a oferit un aspect unic pe care aceasta a știut cum să-l pună în valoare. Recent aceasta și-a lansat propria linie de produse de îngrijire a pielii.

Decizia sa a fost luată în urma unui incident pe care l-a avut la plajă la un shooting foto. Modelul spune că s-a ales cu arsuri solare din cauza cremelor de protecție solară care nu au făcut față nevoilor sale.

Vedeta spune că de-a lungul timpului ideile sale privind standardele de frumusețe au fost influențate de modul în care arată și de modul în care oamenii o percep.

Mai mult, aceasta pune mult accent pe puterea pe care femeile o au atunci când se ajută una pe cealaltă și se încurajează. Modelul continuă să militeze pentru standardele de frumusețe și acceptare pe care își dorește să le vadă răspândite printre admiratorii săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×