Winnie Harlow a pozat sexy în costum de baie. Cum a fost fotografiat modelul

Winnie Harlow este una dintre cele mai frumoase modele din lume. Tânăra este adesea printre preferatele caselor de modă și e mereu prezentă pe podiumurile de modă. Recent, Winnie Harlow a pozat sexy în costum de baie și a atras toate privirile.

31 martie 2021 la 8:05

Vedeta a petrecut o zi de relaxare în compania celei mai bune prietene, Shannon Hamilton, pe plajă, în Miami.

Supermodelul, în vârstă de 26 de ani, s-a asigurat că toate privirile erau îndreptate spre ea, iar atunci când a considerat că totul este pregătit, s-a jucat cum a știut mai bine cu camerele paparazilor.

Winnie Harlow a pozat sexy în costum de baie

Vedeta a atras atenția tuturor cu un costum de baie din două piese, roz cu alb. Ținuta a fost completată de o fustiță scurtă în nuanțe identice. Modelul de origine canadiană și-a lăsat părul liber pe spate. Acesta nu a lăsat acasă nici accesoriile, semn că ieșirea a fost mai mult pentru poze. Winnie a fost văzută purtând o brățară din aur, de la un brand celebru și un colier masiv, argintiu.

Niciuna dintre cele două nu a purtat deloc mască pe tot parcursul ieșirii. Câteva clipe mai târziu, Winnie și Shannon au mers să se relaxeze pe o ambarcațiune uriașă și au schimbat de asemenea și ținutele.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Winnie Harlow a pozat sexy în costum de baie pe o plajă din Miami
Vedeta a petrecut o zi de relaxare în compania celei mai bune prietene, Shannon Hamilton, pe plajă, în Miami / Profimedia Images

Cele două frumuseți au dansat pe puntea bărcii, au ascultat muzică și s-au bucurat de vremea frumoasă. Escapada lor vine la numai câteva zile după ce în Miami s-a declarat stare de urgență din cauza numărului mare de cazuri de Covid-19.

Cu cine se iubește în prezent Winnie Harlow

Modelul celebru se află în prezent într-o relație cu jucătorul de baschet Kyle Kuzma, de numai 25 de ani. Cei doi au fost văzuți din ce în ce mai des împreună în ultimul timp. Presa scrie că le merge din ce în ce mai bine.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la Săptămâna Modei de la New York, în septembrie 2019, iar de atunci formează un cuplu. Kyle a mai fost în trecut cu nume celebre din industria showbiz-ului, printre care Vanessa Hudgens.

Winnie Harlow nu a stat nici ea departe de iubiți faimoși. Presa tabloidă a scris că a avut o relație cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, dar și cu artistul Wiz Khalifa.

Recent, modelul le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că trebuie să slăbească neapărat. Winnie a mărturisit că de când a urcat pe podium pentru Victoria’s Secret în anul 2018 și până acum a acumulat peste 23 de kilograme.

Winnie Harlow și tunsoarea ei nonconformistă

În trecut, Winnie Harlow a intrat rapid în atenția fotografilor când a apelat la o tunsoare nonconformistă.

Modelul este o femeie superbă, iar trăsăturile ei se potrivesc oricărei tunsori. Cum îi place să experimenteze și să fie mereu în trend, Winnie a ales să poarte o tunoare chic, cu vârfuri nefinisate, în trepte, stilul chică.

Părul tuns în trepte scurte în partea superioară face parte din lista tunsorilor în trend ale anului 2021. Originea acestei tunsori are o vechime de mai bine de 50 de ani, iar ea a fost inventată de un frizer pe nume Paul McGregor. Printre primele femei care au purtat tunsoare shag se numără Jane Fonda, Brigitte Bardot, Mick Jagger sau David Bowie.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×