Reclamă

Charlotte Crosby și-a expus burtica de gravidă într-un costum de baie din două piese. Vedeta se distrează în Dubai alături de iubitul său

Charlotte Crosby și-a expus burtica de gravidă într-un costum de baie din două piese. Acestea sunt primele imagini cu vedeta de reality show după ce a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Publicat: 17 aprilie 2022, 7:17

Fosta vedetă Geordie Shore, în vârstă de 31 de ani, a avut o apariție strălucitoare. Aceasta a fost fotografiată în timp ce se bucura de o excursie alături de iubitul ei Jake Ankers în Dubai. Recent, vedeta a anunțat pe contul de Instagram că este însărcinată și trăieștea cea mai frumoasă perioadă din viața ei, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlotte Crosby și-a expus burtica de gravidă într-un costum de baie

Femeia de afaceri a îmbrăcat un costum de baie din două piese, negru, care i-a evidențiat burtica în creștere în timp ce se bucura de soare în compania bărbatului iubit. Lăsându-și șuvițele brunete să cadă pe umeri, Charlotte a apărut bine dispusă în timp ce petrecea timp de calitate cu partenerul ei.

Vedeta a fost văzută punându-și mâna pe spatele lui Jake în timp ce stăteau pe punte și admirau priveliștile uimitoare. Această vacanță a venit la scurt timp după ce Charlotte a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Vestea a fost dată prin intermediul unui videoclip emoționant pe Instagram pe care l-a postat pentru fanii săi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Charlotte Crosby, fotografiată în timp ce este pupată de iubit
Sarcina lui Charlotte vine ca o mare surpriză după ce vedeta a avut o sarcină extrauterină în 2016 / Profimedia Images
Reclamă

În descrierea postării, aceasta a scris: „Un moment despre care nu credeam că o să-l trăiesc vreodată. Este aici. Este al meu și al lui Jake. Nu aș putea fi mai fericită să împărtășesc această veste cu voi. Voi avea un copil”.

În videoclip, Charlotte este văzută în timp ce făcea o ecografie de control, unde aude bătăile inimii copilului. Aceasta a avut-o alături pe mama sa ,Letitia, care a izbucnind în lacrimi în timp ce își îmbrățișa fiica.

Vorbind cu fanii într-un video de tip Q&A pe YouTube, vedeta a spus că a evitat să distribuie fotografii cu Jake pe rețelele sociale pentru că nu vrea să fie acuzată și criticată de oamenii care sunt răutăcioși.

Reclamă

O altă vedetă care se bucură de perioada maternității este Rihanna. Și artista își îmbrățișează noile forme și le expune în cele mai sexy ținute.

De ce credea Charlotte că nu va mai rămâne niciodată gravidă

Charlotte a spus: „Mi-a plăcut să cunosc pe cineva și să mă îndrăgostesc în spatele ușilor închise, fără ca oamenii să aibă părerile lor.

Sarcina lui Charlotte vine ca o mare surpriză după ce vedeta a avut o sarcină extrauterină în 2016. Vedeta a descris anterior despre durerea extremă cu care s-a confruntat în zilele care au precedat internarea la spital. În timpul în care se simțea rău, acesta poza pentru ședințe foto și înregistra DVD-ul de fitness crezând că durerea și sângerarea erau doar o perioadă grea.

Ca urmare a sarcinii extrauterine, trompa lui Charlotte s-a rupt și eliberase toxine în corpul ei. De aici, medicii i-au spus vedetei că fertilitatea îi este compromisă.

Charlotte și Jake și-au făcut publică povestea lor de dragoste anul trecut și au ținut relația secretă – după ce fosta ei relație cu Liam Beaumont s-a încheiat în august 2021.

La vremea respectivă s-a scris că t că s-a despărțit de iubitul ei de atunci în urma unei relații toxice. De asemenea, s-a susținut că l-a scos din casa ei din Newcastle. Cu toate acestea, Charlotte a insistat mai târziu că relația lor s-a încheiat în termeni buni, vedeta de reality show declarând pentru MailOnline: „Eu și Liam am împărtășit niște amintiri uimitoare împreună și despărțirea este pe cale amiabilă. Tocmai ne-am dat seama că amândoi suntem doi oameni foarte diferiți. Am învățat atât de multe în această relație și sunt recunoscătoare că s-a întâmplat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×