Reclamă

Kylie Jenner îi va schimba prenumele fiului său. Vedeta a decis că „Wolf” nu i se potrivește micuțului

Kylie Jenner a decis faptul că îi va schimba prenumele fiului său. Vedeta a făcut anunțul public pe contul său personal de Instagram. În secțiunea de story aceasta a scris motivul care a stat la baza alegerii sale. Micuțul Wolf a venit pe lume luna trecută, însă părinții săi sunt de părere că prenumele nu i se mai potrivește.

Publicat: 22 martie 2022, 13:18

Kylie Jenner a decis că este momentul pentru o schimbare în viața fiului său. Aceasta spune că a ajuns să-l cunoască mai bine pe Wolf, motiv pentru care este decisă să-i ofere un alt prenume. Băiețelul adus pe lume alături de partenerul acestia, Travis Scott, nu a fost încă prezentat în mod oficial comunității vedetei de pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner îi va schimba numele fiului său

Kylie Jenner și-a ținut ascuns fiul de ochii lumii. Vedeta a evitat să posteze imagini cu chipul acestuia. Cu toate acestea, ea le-a oferit fanilor câteva imagini din timpul sarcinii într-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe contul său YouTube. Recent, diva a postat pe Instagram un nou anunț. Kylie Jenner  a decis că îi va schimba prenumele fiului său.

Vezi mai multe imagini cu Kylie Jenner în Galeria Foto!

Kylie Jenner într-o ținută albă, cu o rochie mulată minnie și un palton alb lung în timp ce își afișează burtica de gravidă
Kylie Jenner le-a oferit fanilor săi câteva imagini din viața privată atunci când a anunțat că este însărcinată / Profimedia Images

”Prenumele fiului meu nu mai este Wolf. Nu mai simțim că acest prenume îl reprezintă. Am vrut să fac acest anunț pentru că tot vedeam Wolf peste tot. ”

Reclamă

Cu toate acestea, vedeta nu a dezvăluit care va fi noul prenume al micuțului. Acesta nu a declarat nici dacă cel de-al doilea prenume al copilului, Jacques, va fi schimbat. Partenerul vedetei, Travis Scott nu a făcut nicio declarație publică cu privire la decizia iubitei sale.

Cei doi mai au împreună o fetiță, Stormi Webster, care a împlinit la începutul lunii februarie a anului acesta vârsta de patru ani.

Cu ocazia aniversării acesteia, Kylie a postat o imagine de familie pe contul personal de Instagram. Stormi și-a așteptat cu nerăbdare frățiorul, iar acest lucru a putut fi văzut din imaginile pe care mama sa le-a postat ulterior pe rețelele sociale.

Reclamă

Kylie a postat un videocplip emoționat cu imagini din timpul sarcinii cu fiul său

Kylie Jenner a decis recent faptul că îi va schimba prenumele fiului său. Cu toate acestea, diva nu a anunțat în noul videoclip pe care l-a postat pe Youtube care va fi noua sa alegere. În videoclipul pe care l-a distribuit pentru admiratorii săi apar mai multe imagini cu diva însărcinată și cu toate etapele prin care a trecut în timpul sarcinii cu Wolf.

Clipul debutează cu primele momente în care mama sa, Kris Jenner, a primit vestea minunată că vedeta este însărcinată. Ulterior sunt prezentate imagini de la un baby shower pe care l-a organizat, dar și câteva secvențe din camera de spital unde fiul său a venit pe lume.

Alături de doctorii prezenți s-au aflat și mama vedetei, Kris. Totodată, partenerul lui Kylie, Scott, a fost tot timpul prezent alături de iubita sa. În imagini, Kylie apare în timp ce stă în camera sa de spital și așteaptă să-și aducă pe lume fiul.

Kris Jenner a fost la fel de încântată să devină din nou bunică. Videoclipul a fost realizat special pentru micuțul Wolf, așa cum a declarat vedeta chiar în titlul acestuia. Fiind un mesaj și o amintire de neuitat pentru momentul în care Wolf va crește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×