Reclamă

Khloe Kardashian a purtat o rochie transparentă. Vedeta și-a expus silueta la o petrecere cu prietenii apropiați

Khloe Kardashian a purtat o rochie transparentă și a atras privirile tuturor. Vedeta internațională a luat parte la o petrecere alături de prietenii săi apropiați. Diva s-a aflat în compania prietenei sale Malika Haqq și a surorii acesteia, Khadijah. Modelul a postat ulterior pe rețelele sociale o fotografie din interiorul restaurantului în care au luat cina împreună.

Publicat: 14 martie 2022, 7:02

Vedeta din Keeping Up With The Kardashians a încins atmosfera. Diva a coborât dintr-o mașină albă și i-a luat prin surprindere pe fotografii prezenți cu rochia sa. Aceasta trece printr-o perioadă dificilă în urma despărțirii de Tristan Thompson. Cu toate acestea, Khloe a demonstrat că nimic nu stă în calea fericirii sale și că se descurcă la fel de bine și pe cont propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian a purtat o rochie transparentă

Khloe Kardashian a întors câteva priviri cu cea mai recentă apariție a sa. Modelul a optat pentru o ținută sexy care să-i scoată în evidență silueta de invidiat și formele perfecte. Pentru petrecerea la care a luat parte, Khloe a ales o rochie transparentă cu un imprimeu cu stele. La aceasta a a asortat o pereche de cizme din piele cu toc și o poșetă neagră, minusculă.

Vezi mai multe imagini cu Khloe Kardashian în Galeria Foto!

Khloe Kardashian purtând o rochie transparentă cu imprimeu cu stele
Vedeta din Keeping Up With The Kardashians a încins atmosfera cu rochia sa / Profimedia Images

În ciuda faptului că petrecerea a avut loc noaptea, diva nu a putut renunța la ochelarii săi de soare. Aceștia au ferit-o de luminile puternice ale aparatelor de fotografiat. Pentru a nu avea probleme din cauza ținutei sale îndrăznețe a ales să poarte un set de lenjerie nude.

Reclamă

Paparazzi au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o surprindă din cele mai bune unghiuri. Totuși Khloe nu a plecat la petrecere fără a-și lua măsuri de siguranță. Aceasta a fost însoțită în permanență de un bodyguard. Bărbatul s-a oferit să-i deschidă portiera mașinii atunci când a plecat de la petrecere. Vedeta a insistat să-și deschidă singură ușa.

Khloe a fost vedeta serii și s-a bucurat de toată atenția primită. Frumoasa blondină a declarat recent că va povesti mai multe despre despărțirea de Tristan Thompson în noua serie, The Kardashians.

Khloe are alături de Tristan o fetiță de trei anișori pe nume True Thompson. Recent s-a aflat că Tristan a înșelat-o pe Khloe și că a adus pe lume un copil alături de o altă femei în timp ce se afla într-o relație cu vedeta internațională. 

Reclamă

Cum s-a schimbat viața lui Khloe Kardashian în ultimele luni

Khloe Kardashian a atras privirile tuturor atunci când a purtat o rochie transparentă. Vedeta internațională a avut parte de o transformare remarcabilă în ultimele luni. După ce a petrecut constant trei luni la sală, antrenamentele i-au schimbat silueta complet.

Vedeta nu se sfiește să-și afișeze progresul cu fiecare apariție pe care o are. Pe rețelele sociale, Khloe postează deseori imagini din timpul antrenamentelor sale. Mai mult, aceasta diva spune că sportul a devenit ”terapia sa”.

Presa a scris în ultima perioadă despre despărțirea dintre Khloe și Tristan. Fostul iubit a recunoscut public că are un copil cu Maralee Nichols. Copilul a fost născut în timp ce Tristan încă era într-o relație cu Khloe.

În ciuda faptului că acesta și-a cerut iertare public de la vedetă, relația lor nu a mai putut continua. Modelul spune că nu acordă prioritate întâlnirilor în această perioadă. Mai multe detalii vor fi oferite în noua serie The Kardashians, scrie publicația etonline.com.

”Mi-aș fi dorit să nu vorbesc niciodată despre așa ceva, nu este un lucru amuzant. Cu toate acestea este ceva ce face parte din călătoria mea. Mai multe veți afla în show.”

Vedeta spune că filmările pentru noua serie îi ocupă cea mai mare parte a timpului, motiv pentru care în prezent nu își dorește o nouă relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×