Reclamă

Khloe Kardashian e complet transformată după 3 luni de antrenamente în sala de sport. Cum arată acum

Khloe Kardashian e complet transformată după 3 luni de antrenamente în sala de sport. După ce s-a străduit din greu să-și sculpteze spatele și brațele, vedeta de reality show și-a arătat progresul. Pozele au fost publicate pe rețelele sociale în două fotografii.

Publicat: 6 februarie 2022, 7:15

Khloe Kardashian a mers mult la sală în ultimul timp. A publicat constant pe Instagram pentru a-și arăta progresul incredibil. Pe 1 februarie, vedeta Keeping Up With the Kardashians, în vârstă de 37 de ani, a postat două fotografii cu ea, făcându-și antrenament pentru partea superioară a corpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian e complet transformată după 3 luni de antrenamente

„La aproximativ 3 luni distanță”, a scris în descrierea postării împreună cu un emoji. Și-a etichetat și antrenorul de fitness Joël Bouraïma, de care pare foarte mulțumită.

Khloe și-a scultat mult trupul în ultimul timp. În imaginile publicate recent se poate vedea cum ține cont de modă chiar și în sala de antrenamente. Ea poartă colanți negri cu talie înaltă, o bustieră sport cu spatele gol și mănuși negre pentru antrenament.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Acesta imagini au fost făcute publice la aproape o lună după ce fostul ei iubit, Tristan Thompson, și-a cerut scuze public pentru că a făcut un copil cu o altă femeie. La scurt timp după, o sursă a declarat pentru E! Vestea că Khloe era „încă foarte supărată și i-a fost greu să accepte asta”.

„După toate prin care au trecut, el încă spunea un lucru și făcea altul. Ea știe că merită mai mult.”

La imaginile publicate de Khloe, secțiunea de comentarii a fost plină. Mulți au spus că transformarea este incredibilă. Chiar și Adrienne Bailon, care a avut o relație cu Rob Kardashian, a scris că este impresionată de ceea ce vede. Mulți au scris că vedeta este o adevărată sursă de inspirație pentru fanii ei.

Reclamă

Ce spune vedeta despre rutina ei de antrenament

Starul „The Revenge Body With Khloe Kardashian” și-a descris anterior rutina de fitness drept „timp de terapie”.

„Deci, aceasta este terapia mea”, a spus ea într-un videoclip încărcat pe Instagram Story în aprilie anul trecut. „Și nu cred că există persoană care să se antreneze mai intens decât o persoană care este frustrată, furioasă, supărată sau hotărâtă”, scrie eonline.com.

Mama lui True, în vârstă de 3 ani, a continuat: „Lasă totul la sală și asta sunt pe cale să fac”.

Dezvăluind că ea merge de obicei la sala de sport aproximativ o oră și jumătate pe zi, de cinci până la șase ori pe săptămână, Khloe a întrerupt anterior unul dintre antrenamentele ei intense cu Joël, care se numește și Joe Paris.

Potrivit lui Joe, rutina, care a fost postată pe Instagram în 2019, includea exerciții foarte dure. Acestea antrenau însă intens toți mușchii trupului. În timp ce antrenamentul părea brutal, Khloe și-a sfătuit fanii să o ia treptat atunci când își încep propriile rutine.

Khloe Kardashian a fost mereu o sursă de inspirație pentru cei pasionați de modă. Vedeta a demonstrat mereu că are multă încredere în ea. A optat adesea pentru ținute mulate, chiar dacă nu a avut întodeauna formele perfecte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×