Reclamă

Kim Kardashian și Pete Davidson au luat cina la casa lui Jeff Bezos din Los Angeles

Kim Kardashian și Pete Davidson au luat cina la casa lui Jeff Bezos din Los Angeles. La începutul acestei săptămâni, Kim Kardashian a avut o întâlnire și cu Hillary Clinton și Chelsea Clinton. Cele trei doamne și-au băut cafeaua împreună.

Publicat: 28 ianuarie 2022, 7:48

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost printre invitații la cină ai lui Jeff Bezos, confirmă People. Mogulul SKIMS, în vârstă de 41 de ani, și starul Saturday Night Live, în vârstă de 28 de ani, au mers împreună în mașina lui Kardashian. Au stat ore întregi la moșia miliardarului. Ulterior, cei doi s-au retras la hotelul lui Davidson din Beverly Hills, relatează TMZ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și Pete Davidson au luat cina la casa lui Jeff Bezos

Cina lui Kardashian cu Bezos vine după ce vedeta Keeping Up with the Kardashians a avut luni o întâlnire cu Hillary Clinton și Chelsea Clinton la Hot & Cool Cafe din Canoga Park.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Mașina lui Kim Kardashian, fotografiată în timp ce pleacă de la casa lui Jeff Bezos
Kim Kardashian și Pete Davidson au luat cina la casa lui Jeff Bezos din Los Angeles / Profimedia Images

People a confirmat la începutul acestei săptămâni că întâlnirea a fost legată de viitorul serial Apple TV+ al lui Hillary și al lui Chelsea. Potrivit Deadline, spectacolul se intitulează Gutsy Women. Este inspirat din bestsellerul lor „The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience”. Seria documentară va prezenta o distribuție diversă de femei curajoase care sunt un exemplu de urmat.

Reclamă

Cina la casa lui Bezos este cea mai recentă apariție în public pentru cuplul format din Kardashian și Davidson.

La începutul acestei luni, cei doi au fost văzuți ținându-se de mână. Au mers să mănânce pizza la Jon & Vinny’s din Los Angeles. Ei au luat și înghețată de la un magazin din apropiere pentru a finaliza ieșirea romantică în oraș.

Kardashian a purtat atunci pantaloni strâmți de piele și un hanorac. Davidson a avut și el o apariție comună și a fost îmbrăcat cu un tricou și un hanorac.

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre Kim și Pete Davidson

Perechea a stârnit pentru prima dată zvonuri despre relația lor de dragoste în octombrie anul trecut. Atunci ei au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce se distrau într-un roller coaster la Knott’s Scary Farm din Buena Park, California.

O sursă a declarat pentru People în decembrie că Kardashian și Davidson sunt „amândoi cu adevărat drăgălași și afectuoși unul cu celălalt”. Persoana respectivă a mai spus că „Kim este atât de interesată de el”.

„Se simt mult mai bine împreună decât cuplurile care sunt împreună de mult timp”, a spus sursa. „Kim este evident foarte fericită cu el.”

O persoană din interior a mai spus pentru același site menționat mai sus că intrarea lui Davidson în viața lui Kardashian a fost o adevărată oază de speranță după despărțirea ei de Kanye West. Kim are patru copii cu rapper-ul. Pe North de 8 ani, Saint în vârstă de 6 ani, Chicago de 4 ani și Psalm, care are numai 2 ani.

„El este exact ceea ce Kim avea nevoie după divorțul ei. Cineva care să o facă să râdă și să se distreze doar cu el. Sfârșitul căsătoriei ei a fost o perioadă foarte întunecată pentru ea, iar Pete a fost cel mai bun antidot”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×