Reclamă

Kanye West a vorbit despre Pete Davidson în noul său cântec, Eazy. Ce spune artistul despre iubitul lui Kim Kardashian

Kanye West a vorbit despre Pete Davidson în noua sa melodie, Eazy. Artistul în vârstă de 44 de ani pare extrem de furios pe iubitul al vedetei internaționale, Kim Kardashian. Rapperul nu este dispus să lase pe nimeni să intervină între el și cei patru copiii pe care îi are alături de fosta soție.

Publicat: 18 ianuarie 2022, 7:40 / Actualizat: 18 ianuarie 2022, 10:10

În ciuda faptului că lucrurile păreau că s-au liniștit pentru Kanye West și Kim Kardashian, se pare că realitatea este cu totul alta. În timp ce Kim își alină durerea după divorț în brațele lui Pete Davidson, Kanye se distrează alături de actrița Julia Fox. Însă rapperul pare că are mai multe acuzații cu privire la actuala relație dintre fosta sa soție și comediantul celebru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West a vorbit despre Pete Davidson în noul său cântec

În cadrul interviului oferit pentru Hollywood Unlocked, Kanye a declarat că ”nimic nu stă între el și copiii săi.” Alături de Kim Kardashian acesta are patru copii, North, Chicago, Psalm și Saint. West este de părere că noul iubit al modelului internațional intervine între el și cei patru micuți.

Vezi mai multe imagini cu Kanye West și Kim Kardashian în Galeria Foto!

Kim Kardashian îmbrăcată într-o rochie albastră și un colier de diamante la gât, alături de Kanye West, ce poartă o bluză albă și un sacou negru
Ce doi doi s-au căsătorit în 2014, într-o ceremonie extravagantă în Italia. După șapte ani de relație, cuplul are patru copii / Getty Images

Cu toate acestea, o sursă apropiată a comediantului a declarat pentru Page Six că acesta încă nu i-a întâlnit pe copii. Acuzațiile lui West au ajuns să facă rapid înconjurul internetului. Kanye West a vorbit despre Pete Davidson în melodia pe care a lansat-o recent, Eazy. În cadrul acesteia, rapperul îl amenință violent pe noul iubit al lui Kim Kardashian. Cântecul conține mai multe versuri care vorbesc despre divorțul de Kim și ce a însemnat toată această perioadă pentru artist.

Reclamă

De altfel, rapperul trece printr-o situație dificilă după ce în weekend nu a putut lua parte la petrecerea aniversară a fiicei sale, Chicago West.

”Nu am avut voie să știu unde este petrecerea fiicei mele. Astfel de jocuri îmi afectează sănătatea, iar mie nu îmi place să mă joc. Vreau să preiua frâiele poveștii anul acesta și să fiu cel mai bun tată.”

Situația pare că este tot mai tensionată între Kim Kardashian și fostul său soț. Videoclipul în care o acuză că nu l-a lăsat să-și vadă fiica a devenit viral pe internet. 

Reclamă

Ce acuzații îi aduce Kanye West fostei sale soții, Kim Kardashian

Kanye West a vorbit despre Pete Davidson în noua sa melodie și l-a amenințat cu violența, rapperul și-a îndreptat furia asupra fostei sale soții, Kim Kardashian. Videoclipul pe care l-a postat cu ocazia aniversării fiicei sale, Chicago, a făcut rapid înconjurul internetului.

”Țn să-i urez fiicei mele la mulți ani printr-un mesaj public. Nu știu unde este petrecerea sa. M-am săturat să o sun pe Kim, să-i las mesaje bonei sale. Am întrebat-o chiar și pe Khloe de ce nu-mi lasă nimeni adresa unde are loc petrecerea sa aniversară. Lipsa mea la această petrecere va avea un impact asupra fiicei mele. M-au scos intenționat din această schemă. Mă folosesc de acest video pentru a spune că nu voi lăsa acest lucru să se întâmple.”

Kanye spune că și-a aranjat programul de la studio în funcție de îndatoririle sale ca tată. La scurt timp după ce a lansat videoclipul pe internet, sursele spun că artistul a fost văzut alături de Kris Jenner în timp ce se îndrepta la petrecerea micuței Chicago.

Sursele spun că cei doi foști soți au ales să facă două petreceri pentru fiica lor. Totodată apropiații vedetei au declarat că nimeni nu a încercat vreodată să-l împiedice pe Kanye să ajungă la petrecerea micuței.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×