Reclamă

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți au mers la o întâlnire romantică

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o cină romantică în Los Angeles. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas și i-au pozat din toate unghiurile.

Publicat: 16 ianuarie 2022, 6:58

Kim Kardashian pare mai fericită ca niciodată alături de noul său iubit. Deși vedeta nu a confirmat în mod oficial relația sa cu Pete Davidson, imaginile demonstrează că cei doi se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre

După ce au petrecut o vacanță de vis în Bahamas, Kim Kardashian și Pete Davidson s-au întors în Los Angeles. Cei doi îndrăgostiți au luat cina la un restaurant de lux, după care au mers să-și cumpere înghețată de la un magazin local. Fotografii nu i-au scăpat o clipă din ochi.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian și Pete Davidson în Galeria Foto!

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tanndre în Los Angeles în timp ce se țineau de mână
Kim Kardashian și Pete Davidson au mers la o întâlnire romantică / Profimedia Images

Kim și-a ținut tot timpul iubitul de mână și nu a ezitat să-i ofere acestuia îmbrățișări în pubic. Vedeta internațională a ales o ținută casual pentru această întâlnire. În partea de sus a optat pentru un pulover gri pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni de piele negri și tocuri în aceeași nuanță.

Reclamă

Cei doi îndrăgostiți au purtat tot timpul măști de protecție negre împotriva virusului de COVID-19. Cuplul pare mai fericit ca niciodată. Sursele apropiate ale vedetei din Keeping Up with the Kardashians spun că aceasta se bucură de o relație nouă și plină de momente revigorante.

Zvonurile privind o relație amoroasă între modelul în vârstă de 41 de ani și comediantul de 28 de ani au început să circule din luna octombrie a anului trecut. Cei doi au fost văzuți într-un parc de distracții în timp ce se țineau de mână. La aceste imagini se adaugă și sărutul din cadrul emisiunii Saturday Night Live.

De atunci au petrecut tot mai mult timp împreună. De data aceasta, Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre în Los Angeles. Comediantul care își are reședința în Staten Island vine să-și bucure iubita cu întâlniri romantice.

Reclamă

Cum evolueză relația dintre Kim Kardashian și Pete Davidson

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost văzuți din nou în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund de camerele de fotografiat ale curioșilor. Aceștia s-au întors din vacanța pe care au petrecut-o împreună în Bahamas. Apropiații vedetei Kim Kardashian spun că Pete este un adevărat gentleman.

Se pare că acesta o tratează foarte bine pe celebritate și este extrem de înțelegător cu faptul că prioritatea artistei sunt copiii săi. Modelul internațional are alături de fostul său soț patru copii, North, Saint, Chicago și Psalm. Deși aceasta se ocupă de îngrijirea micuților săi, nu ezită să iasă la întâlniri romantice cu noul iubit. De altfel sursele spun cp Pete este cel care a venit cu ideea de a o duce pe vedetă în vacanță în Bahamas.

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au sărutat la SNL, într-o scenetă
Kardashian și Davidson au pus în aplicare o imagine romantică în timpul unei scenete SNL, când a găzduit emisiunea NBC cu săptămâni în urmă / Profimedia Images

”Kim este de părere că Pete are niște calități uimitoare. Aceasta o face să râdă și o tratează foarte bine. Este și foarte înțelegător cu prioritățile ei. Pete este impresionat de noua sa iubită și chiar încearcă să facă eforturi pentru a o vedea cât mai des. Amândoi sunt complet îndrăgostiți unul de celălalt. Amândoi își fac planuri împreună în ciuda programelor încărcate pe care le au.”

Apropiații vedetei spun că Pete este exact ceea ce aceasta avea nevoie după divorțul de Kanye West. Conform acestora, perioada care a urmat divorțului a fost ”foarte întunecată” pentru Kim, iar Pete este ”antidotul” de care vedeta avea nevoie în viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×