Reclamă

Kim Kardashian și Pete Davidson se țin de mână în public. Cum au fost fotografiați după cina la un restaurant

Kim Kardashian și Pete Davidson se țin de mână în public. Cei doi nu se mai feresc de presă. O sursă a publicației People au declarat că la restaurant Pete a fost foarte drăgostos și că cei doi au comandat foarte multă mâncare din care au gustat amândoi: „Au împărțit mai multe feluri de mâncare cu paste.”

Publicat: 26 noiembrie 2021, 8:12

Kim Kardashian West și Pete Davidson s-au bucurat de încă o seară romantică împreună. Cei doi au fost văzuți luând cina la restaurantul italian Giorgio Baldi din Santa Monica, California. Conform fotografiilor de la ieșire, ei au ajuns la restaurantul de lux cu SUV-ul Lamborghini al comediantului Saturday Night Live și au fost însoțiți de un bodyguard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și Pete Davidson se țin de mână

Kardashian West, în vârstă de 41 de ani, a îmbrăcat o ținută complet neagră într-o fustă maxi din piele, la care a asortat o pereche de mănuși, o șapcă de baseball și o poșetă. Davidson a optat pentru un look mai casual și s-a îmbrăcat în blugi, tricou și adidași.

Actorul King of Staten Island, în vârstă de 28 de ani, părea să aibă o mușcătură pe gât, scrie People. Cei doi au ieșit din restaurant de mână. O sursă publicației People spune că au ajuns la restaurant ținându-se de mână și „amândoi erau într-o dispoziție grozavă”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kim Kardashian și Pete Davidson, fotografiați în timp ce ies din mașină și merg la un restaurant de lux
Kardashian West, în vârstă de 41 de ani, a îmbrăcat o ținută complet neagră într-o fustă maxi din piele, la care a asortat o pereche de mănuși, o șapcă de baseball și o poșetă / Profimedia Images
Reclamă

„S-au așezat foarte aproape unul de celălalt, iar Kim a tot chicotit”, spune persoana din interior. „A fost foarte plăcut și a comandat multă mâncare pentru ei. Au împărțit mai multe feluri de paste. Pete avea brațul în jurul lui Kim și erau foarte apropiați. Se putea spune că Kim s-a distrat cel mai bine. S-au purtat foarte mult ca un cuplu.”

Despre vedeta de reality-show și comediantul Davidson au apărut pentru prima dată zvonuri că se întâlnesc luna trecută, când au fost văzuți ținându-se de mână într-un rollercoaster la Knott’s Scary Farm din Buena Park, California. Ieșirea a avut loc la scurt timp după ce au împărtășit un sărut pe ecran pentru o scenetă când Kim a găzduit Saturday Night Live pe 9 octombrie.

Cum decurge relația dintre cei doi

Reclamă

Recent, cei doi au sărbătorit împlinirea a 28 de ani a lui Davidson la casa lui Kris Jenner din Palm Springs, unde li s-a alăturat Flavour Flav. Davidson, Kardashian West și Jenner, în vârstă de 66 de ani, s-au asortat pentru această ocazie în seturi din noua colecție de articole de lounge SKIMS.

„Chiar și atunci când se află pe coaste diferite, Kim și Pete rămân în legătură. Încep să se cunoască mai bine și se înțeleg de minun. Lui Kim îi place ceea ce se întâmplă între ei. El este foarte amuzant, distractiv și o face pe Kim fericită. Ei încă se întâlnesc și se bucură de asta. El îi face adesea complimente lui Kim, iar ei îi place acest lucru.”

Tot sursa publicației menționate mai sus a mai spus că dragostea este mare între cei doi. Aparent, relația lor devine din ce în ce mai serioasă. Despre Pete Davidson se spune că este foarte drăguț cu ea, iar ea este îndrăgostită de el.

Kardashian West are 4 copii cu fostul ei soț, Kanye West. North, 8 ani, Chicago, 3 și fiii Saint West și Psalm. Cei doi s-au căsătorit în mai 2014. De când a cerut divorțul de rapperul de 44 de ani în luna februarie a acestui an, cei doi s-au concentrat pe creșterea și educația micuților lor.

Cât despre Davidson, People a confirmat în august că comediantul s-a despărțit de starul Bridgerton Phoebe Dynevor după aproximativ cinci luni de relație. S-a logodit pentru scurt timp cu Ariana Grande în 2018. Anterior s-a întâlnit cu Kaia Gerber, Kate Beckinsale și Cazzie David.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×