Reclamă

Kim Kardashian și Kanye West vor împărți custodia copiilor

Cele două vedete au căzut la pace într-una dintre cele mai importante chestiuni din cadrul procesului lor de divorț. Astfel, Kim Kardashian și Kanye West vor împărți custodia copiilor.  

Publicat: 14 aprilie 2021, 14:42

Kim Kardashian a înaintat cererea de divorț pe 19 februarie 2021, după șapte ani de relație cu rapperul american. Ambele părți au căzut de acord că motivul divorțului sunt diferențele ireconciliabile, dar și că niciunul dintre ei nu ar avea nevoie de pensie alimentară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și Kanye West vor împărți custodia copiilor

West și Kardashian au împreună două fiice, North și Chicago, în vârstă de șapte și respectiv trei ani. Dar și doi fii, Saint, de cinci ani, și Psalm, care urmează a împlini doi ani.

Potrivit cererii de divorț a lui Kim Kardashian, ea și soțul său au avut un contract prenupțial, iar bunurile lor au fost separate pe întreaga perioadă a mariajului, informează BBC News.

Cum s-au cunoscut

Cei doi s-au cunoscut și au devenit amici în 2003, pe când Kim Kardashian era asistenta cântăreței Brandy.

Reclamă

L-am cunoscut în 2002 sau 2003. El (Kanye West, not. red.) înregistra un cântec cu Brandy, iar eu eram amica ei. Îmi amintesc clar că petreceam timp împreună și pentru că cei doi (cântăreți, not.red.) au filmat un videoclip, ne-am văzut de câteva ori (cu această ocazie, not.red.). Își întreba prietenii cine este Kim Kardajan. Nu știa care este numele meu.

– Kim Kardashian, mărturisire din emisiunea Keeping Up with the Kardashians.

Pe atunci Kim era însă căsătorită cu producătorul de muzică Damon Thomas, dar a continuat să fie prietenă cu Kanye West. De cealaltă parte, Kanye a recunoscut că a fost atras de Kim Kardashian din primul moment în care a văzut-o.

În 2008, Kim a apărut într-un episod pilot de comedie al lui Kanye West difuzat de Comedy Central, intitulat „Alligator Boots”. Aceasta a jucat rolul Prințesei Leia (Star Wars). Regizorul Tom Stern scrisese inițial rolul Prințesei Leia pentru o altă actriță, dar Kanye a insistat ca rolul Leiei să fie interpretat de Kim Kardashian.

Reclamă

Începutul relației

În 2010, Kanye își face apariția pentru prima dată în reality-show-ul Keeping Up with Kardashians. Acesta o vizitează pe Kim și pe sora ei, Kourtney, la buticul lor din New York. Pe atunci Kanye West era timid în fața camerelor, însă Kim a vorbit telespectatorilor despre cât de mult îl respectă pe acesta și cât îi admiră stilul. Pe atunci, Kim Kardashian se întâlnea cu jucătorul de baschet Kris Humphries, iar cei doi chiar au fost căsătoriți vreme de 72 de zile.

Kanye a mărturisit că a încercat să o convingă pe Kim să nu se căsătorească cu Kris Humphries, potrivit publicației The Insider.

În 2012, rapperul menționează dragostea sa pentru Kim, într-una dintre melodiile sale „Cold”. De atunci lucrurile escaladează pentru cei doi. În aprilie 2012 cei doi au fost văzuți pentru prima dată singuri în public, pentru ca în luna decembrie să confirme deja că așteaptau primul lor copil.

În 2013, Kanye a cerut-o pe Kim de soție pe stadionul de baschet AT&T din San Francisco. Ce doi doi s-au căsătorit în 2014, într-o ceremonie extravagantă în Italia. După șapte ani de relație, cuplul are patru copii.

Probleme la orizont

Kim Kardashian și Kanye West s-au aflat încă de la începutul relației lor sub ochii atenți ai presei. Nefiind confortabil pentru niciunul dintre ei ca problemele de cuplu să fie făcute publice. Cei doi au încercat pe cât posibil să fie discreți în privința vieții lor de familie.

În iulie 2020, Kim Kardashian face o declarație legată de boala de care suferă soțul său, și anume bipolaritate. Aceasta a menționat cât de dificil este să fii alături și să înțelegi o persoană bipolară.

Kim continuă să își facă griji pentru sănătatea mentală a lui Kanye West, chiar și după divorț, temându-se că divorțul ar putea accentua boala acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×