Reclamă

Kanye West a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în timpul căsniciei cu Kim Kardashian. Ce a declarat artistul de Ziua Recunoștinței

Kanye West a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în timpul căsniciei cu Kim Kardashian. Artistul în vârstă de 44 de ani a ținut un discurs emoționant de Ziua Recunoștinței. În cadrul evenimentului a vorbit despre fosta soție și modul în care familia sa s-a destrămat.

Publicat: 25 noiembrie 2021, 12:10

Kanye West și-a impresionat admiratorii cu discursul pe care l-a oferit. Rapperul a luat parte la un eveniment caritabil din Los Angeles. Acolo a sărbătorit alături de alte nume celebre Ziua Recunoștinței. Kanye a vorbit despre pierderea familiei. Totodată, acesta a menționat faptul că își dorește să se împace cu Kim Kardashian, scrie publicația People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în timpul căsniciei cu Kim Kardashian

Kanye West și-a luat prin surprindere fanii cu cel ai recent discurs. După ce a încetat să o mai urmărească pe fosta soție pe rețelele sociale, acesta pare că vrea cu totul altceva de la familia sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian, alături de Kany West, fotografiată pe covorul roșu la Met Gala 2019, purtând o ținută extrem de mulată, care s-a dovedit a fi atracția evenimentului.
Cei doi s-au numărat printre vedetele preferate ale paparazzilor, dar și printre cele mai controversate celebrități care au ținut prima pagină a ziarelor de scandal / Getty Images

Artistul în vârstă de 44 ani a mărturisit în fața fanilor că își dorește să aibă parte de un final fericit alături de Kim. Se pare că rapperul și-a schimbat complet percepția asupra căsniciei. În timpul evenimentului caritabil din Los Angeles, Kany a urcat pe o scenă unde a vorbit din suflet despre familia sa.

Reclamă

”Perioada prin care trecem este un test pentru amândoi. Am făcut amândoi greșeli. Eu am făcut greșeli, lucruri publice pe care nu ar fi trebuit să le fac în calitatea mea de soț. Însă în acest moment sunt aici să schimb firul narativ al acestei povești.”

Kanye West a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în timpul căsniciei cu Kim Kardashian, dar și despre faptul că își dorește să rescrie povestea lor de dragoste.

Vedeta a declarat că milioane de familii trec prin astfel de momente de separare, însă ei doi pot demonstra tuturor că dragostea poate trece dincolo de problemele care i-au adus în pragul divorțului. 

Reclamă

Cum plănuiește Kanye West să se împace cu Kim Kardashian

Kanye West a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în timpul căsniciei cu Kim Kardashian. Declarațiile au venit la mai puțin de un an de când au divorțat. Artistul pare dispus să facă orice pentru a se împăca cu frumoasa brunetă. Rapperul vrea să-și rescrie povestea de iubire și să trăiască din nou într-o familie fericită alături de Kim. West a declarat recent că și-a achiziționat o casă în apropiere de cea a foste soții.

Motivul artistului a fost acela de a fi mai aproape de copiii săi. Cu toate acestea, sursele apropiate au declarat pentru publicațiile internaționale faptul că West are nevoie să fie înapoi acasă, alături de Kim.

Rapperul și vedeta internațională au împreună patru copii. North (8), Saint (5), Chicago (3) și Psalm (2). Conform publicației People la începutul lunii noiembrie rapperul a sugerat într-o emisiune faptul că nu a renunțat la căsnicia pe care o are cu Kim.

Sursele spun că vedeta a declarat că ”nu a văzut niciodată actele” și că ”el și Kim nu sunt încă divorțați.” Cu toate acestea, Kim nu pare dispusă să se împace cu artistul internațional. Aceasta a fost surprinsă tot mai des în compania comandantului Pete Davidson. Rămâne de văzut dacă rapperul va reuși să-și recucerească soția la mai puțin de un an de când cei doi s-au separat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×