Reclamă

Kim Kardashian a luat parte la o ședință foto pe o plajă din Caraibe. Cum a fost pozată vedeta în costum de baie

Kim Kardashian a luat parte la o ședință foto pe o plajă din Caraibe. Vedeta internațională a fost surprinsă de fotografi în timp ce poza în costume de baie. Modelul în vârstă de 41 de ani realizează în prezent mai multe campanii de promovare ale propriului brand de costum de baie.

Publicat: 29 ianuarie 2022, 7:15

Noua iubită a lui Pete Davidson a atras privirile tuturor cu formele sale voluptoase. Aceasta a purtat costume de baie întregi, dar și din două piese. Conform publicației Daily Mail, vedeta a lansat o nouă linie de costume de baie luxoase sub brandul său propriu, SKIMS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a luat parte la o ședință foto pe o plajă din Caraibe

Kim Kardashian s-a lăsat fotografiată în toate unghiurile. Vedeta a realizat mai multe ședințe foto pe o plajă din Caraibe. Fotografii au pozat-o atât pe înnoptat, cât și în timpul zilei. Pentru această campanie de promovare al brandului propriu de costume de baie, vedeta a optat pentru  mai multe ținute.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian în costum de baie în Galeria Foto!

Kim Kardashian a luat parte la o ședință foto din Caraibe unde a purtat un costum de baie albastru din două piese
Kim Kardashian și-a etalat silueta într-un costum de baie din două piese / Profimedia Images

În cadrul primului photoshoot, Kim a fost surprinsă într-un body nude care i-a scos în evidență silueta de invidiat. Aceasta și-a lăsat părul bogat desprins pe spate și s-a scăldat în valurile agitate. Echipa vedetei s-a asigurat că aceasta este pozată din cele mai bune unghiuri.

Reclamă

Sub clar de lună, Kardashian a făcut un adevărat spectacol pentru cei prezenți. La costumul de aie ales a adăugat și o pereche de brățări masive din aur. Machiajul nu putea să lipsească de la o astfel de ocazie specială. O întreagă echipă s-a asigurat că vedeta are tot ce îi este necesar pentru a arăta impecabil n fotografiile realizate.

Pentru ce-a de-a doua sesiune care a fost realizată pe timpul zilei, Kardashian a optat pentru un costum de baie din două piese. De data aceasta, modelul internațional și-a expus silueta de invidiat într-un bikini minuscul și un top care i-a evidențiat bustul generos.

Întreaga sesiune foto a avut loc la doar câteva zile după ce Kim Kardashian a fost acuzată de Kanye West că nu l-a lăsat să-și vadă fiica de ziua acesteia.

Reclamă

Ce spun apropiații lui Kim Kardashian despre acuzațiile lui Kanye West

Kim Kardashian a luat parte la o ședință foto pe o plajă din Caraibe, însă vedeta nu a  putut să stea complet relaxată. În ultima săptămână aceasta a fost pusă în ami multe situații dificile din cauza fostului său soț, Kanye West. Kanye a realizat un videoclip care a devenit viral.

Rapperul a acuzat-o atunci pe fosta sa soție că nu a vrut să-l lase să-și vadă fetița cu ocazia aniversării acesteia. Însă lucrurile au stat complet diferit, declarată apropiații lui Kim Kardashian. Conform acestora Ki i-a interzis lui Kanye să mai pătrundă în casa sa, însă niciodată nu i-a interzis să-și vadă copii.

Se pare că modelul de 41 de ani vrea să traseze niște bariere clare între ea și fostul soț. Apropiații spun că modelul nu dorește dramă în viața sa. Decizia de a-i interzice lui Kanye să mai pătrundă în reședința sa a luat-o după ce rapperul i-ar fi făcut mai multe vizite neanunțate.

Sursele spun că vedeta din Keeping Up With The Kardashians își dorește ca cei patru micuți ai săi să crească armonios, însă să aibă parte de un program bine stabilit și să existe consecvență în acțiunile fostului său soț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×