Reclamă

Alessandra Ambrosio a jucat volei pe plajă alături de iubitul său, Richard Lee. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți în vacanța din Malibu

Alessandra Ambrosio a jucat volei pe plajă alături de iubitul său. Vedeta se distrează împreună cu Richard Lee pe nisipul fierbinte din Malibu. Cei doi îndrăgostiți au petrecut mai multe zile în vacanță. În tot acest timp s-au văzut cu mai mulți prieteni și au profitat de vremea frumoasă pentru a se relaxa.

Publicat: 1 mai 2022, 6:04 / Actualizat: 25 decembrie 2022, 11:06

Modelul în vârstă de 41 de ani nu a ținut cont   clipă de prezența fotografilor. Aceasta a preferat să intre în jocul de volei și să le demonstreze celor din jur de ce este capabilă. Vizibil competitivă, Ambrosio și-a etalat formele și fizicul de invidiat într-un meci acerb împotriva iubitului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio a jucat volei pe plajă alături de iubitul său

Chiar dacă nu mai au 20 de ani, Ambrosio și Richard Lee se iubesc ca doi adolescenți. De fiecare dată când sunt zăriți în public, cei doi se află în ipostaze tandre. Lee este foarte atent cu iubita sa care are nevoie constant de puțină atenție.

Vezi mai multe imagini cu Alessandra Ambrosio în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio în timp ce se sărută cu Richard Lee pe o plajă din Malibu
Alessandra Ambrosio și Richard Lee și-au petrecut vacanța în Malibu / Profimedia Images

De altfel, Ambrosio nu-și scapă din priviri iubitul în timp ce îi sare la gât pentru a-l săruta. De această dată cei doi îndrăgostiți au petrecut pe nisipul cald din Malibu. Alessandra și-a expus fizicul de invidiat într-un costum de baie minuscul.

Reclamă

Nuanța de lime a costumului de baie s-a asortat perfect cu colierele din scoici pe care a ales să le poarte la gât. Iubitul său a optat pentru un tricou gri și o pereche de pantaloni cu imprimeu floral.

În timpul meciului de volei, Ambrosio și-a luat foarte în serios rolul. Aceasta a purtat inclusiv mâneci de protecție pe tot parcursul jocului.

Cei doi îndrăgostiți au făcut parte din echipe diferite, semn că și-au dorit să-și arate unul altuia abilitățile sportive pe care le dețin.

Reclamă

După terminarea meciului, Richard și-a îmbrățișat strâns iubita, iar mai apoi a ajutat-o să-și aplice crema de protecție solară. Aceasta nu este prima apariție a celor doi la plajă. De altfel, perechea de îndrăgostiți este surprinsă deseori în vacanță pe nisipul fierbinte.

Cum decurge povestea de dragoste dintre Alessandra Ambrosio și Richard Lee

Richard Lee și iubita sa sunt de nedespărțit. De data aceasta, fotografii au surprins-o pe Alessandra Ambrosio în timp ce a jucat volei pe plajă împotriva celui pe care îl iubește. Cei doi îndrăgostiți petrec aproape tot timpul împreun și se distrează de fiecare dată fără să țină cont de criticile celor din jur.

Alessandra știe cum să-l facă pe iubitul său mândru. Pe lângă frumusețea de invidiat, diva are o condiție fizică excepțională.

La 41 de ani aceasta este plină de energie, iar trupul său este în continuare tonifiat. Richard are alături o femeie puternică și încrezătoare care și-a construit o adevărată carieră în lumea modelingului. Ambrosio și Lee formează un cuplu încă din luna februarie a anului trecut.

Cei doi s-au afișat mai întâi ca foarte buni prieteni, însă lucrurile au evoluat rapid între ei. Vedeta în vârstă de 41 de ani s-a mai iubit în trecut cu Jamie Mazur. Cei doi au avut o relație din 2005 până în 2018.

Vedeta are doi copii din fosta relație, un băiețel pe nume Noah (9) și o fetiță pe nume Anja (13). Copiii vedetei sunt foarte iubiți de Richard Lee care este protector și grijuliu cu aceștia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×