Reclamă

Jessica Simpson s-a pozat în costum de baie. Imaginile cu vedeta după ce a slăbit aproape 46 de kilograme

Jessica Simpson s-a pozat în costum de baie. Vedeta a postat cu mândrie un selfie sexy în bikini pe Instagram, după ce a slăbit46 de kilograme. Este a treia transformare dramatică pentru artistă.

Publicat: 11 aprilie 2022, 6:03

"Am câștigat și am slăbit 100 de kilograme de trei ori, așa că nu m-am gândit niciodată că acest moment s-ar putea sau s-ar întâmpla, dar în sfârșit sunt în vacanța de primăvară purtând bikini!", s scris starul pop în descrierea imaginii, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Simpson s-a pozat în costum de baie

„Munca grea. Determinare. Dragoste de sine”, a continuat ea, dezvăluind care sunt elementele care au contat cu adevărat în călătoria ei slăbire. „M-am bucurat azi. Am plâns, dar am fost tare mândră. 💪🏼☀️💛”

În fotografie, Simpson, în vârstă de 41 de ani, și-a etalat silueta într-un costum de baie din propria ei colecție.

Fanii au inundat imediat secțiunea de comentarii a cântăreței și i-au adresat cele mai frumoase mesaje de dragoste și sprijin.

„❤️🔥👏 realizare uimitoare, nu doar greutatea, ci și încrederea în sine. Îmi place ceea ce văd! Arăți grozav!!”, „Mamă uluitoare! O astfel de inspirație! ❤️❤️❤️”, „Atât de mândră de toată munca ta, Jessica!!!”.

Reclamă

Între timp, prietena lui Simpson, Paris Hilton, a lăsat o serie de emoji-uri cu flacără în secțiunea de comentarii.

Alții i-au amintit vedetei că este frumoasă indiferent de dimensiunile corpului.

Reclamă

Ce transformări a suferit de-a lungul timpului

În aprilie 2021, Simpson, care are trei copiii cu Maxwell, 9 ani, Ace, 8 și Birdie, 3, cu soțul Eric Johnson, a dezvăluit într-un interviu pentru emisiunea „Today” că și-a a renunțat la cântar după ani de lupte cu propria imagine.

„L-am aruncat”, a spus ea despre cântar, glumind că era ca și cum ai avea o tablă Ouija în biserică. „Nu am idee cât cântăresc.”

Simpson, care s-a confruntat cu o creștere în greutate în 2009, a adăugat că „a încercat din greu” să nu lase fluctuațiile ei de greutate să ajungă la fanii săi. În aceeași lună, Simpson a spus la o apariție la „Drew Barrymore Show” că cântărea 117 kilograme la un moment dat în timp ce era însărcinată cu Birdie.

„Eram mult mai grea decât soțul meu, care a jucat în NFL, așa că sarcina m-a transformat cu adevărat”, a spus ea la acea vreme. „A fost foarte greu pentru mine.”

În primele etape ale pierderii în greutate, Simpson a spus că a învățat importanța echilibrului: „Dacă ești disciplinat, poate ieși”, a explicat ea. „Și poți să mănânci în continuare o prăjitură. Urăsc dietele!”

Viața Jessicai s-a schimbat destul de mult în ultima perioadă. La începutul lunii noiembrie a anului trecut aceasta a mărturisit că a renunțat la băuturile alcoolice de aproape patru ani.

”Atunci când am simțit că îmi este imposibil să slăbesc am muncit mai mult. Fost nevoie să-mi schimb stilul de viață. Trebuia să mă întorc la greutatea de dinaintea bebelușului meu, dar trebuia și să mă mențin. Recunosc, nu sunt un fan al dietelor extreme sau a formelor radicale de exerciții fizice.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×