Reclamă

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă postare. Cântăreața a slăbit aproape 45 de kilograme după ce a devenit mamă în 2019

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă postare. Cântăreața în vârstă de 41 de ani a distribuit o fotografie pe contul personal de Instagram. Artista pare că a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar procesul nu pare să se fi încheiat. Acesta a fost și motivul pentru care admiratorii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii a platformei de socializare.

Publicat: 16 martie 2022, 12:46

În descrierea cele mai noi postări, Jessica a lăsat fanilor săi un mesaj cu privire la ținuta pe care a ales. ”Am încercat ceva nou, m-am folosit de bandana preferată și pălăria fiului meu...o ținută demnă de tendințe? Poate” Cu peste cinci milioane de urmăritori pe rețelele sociale, aceasta a adunat sute de întrebări în secțiunea de comentarii cu privire la aspectul său fizic, scrie publicația Daily Mail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă postare

Jessica Simpson și-a luat complet prin surprindere admiratorii de pe rețelele sociale. Vedeta a postat un selfie îngrijorător. În fotografie aceasta apare purtând o pereche de pantaloni negri la care a asortat un pulover, o poșetă și o pereche de cizme negre din piele.

Vezi mai multe imagini cu Jessica Simpson în Galeria Foto!

Vedeta și-a stilizat ținuta cu o șapcă pe care a împrumutat-o de la fiul său și cu o pereche de ochelari de soare. Deși artista pare veselă și pinp de energie, fanii au sesizat o schimbare dramatică în imaginea sa. Diva internațională a recunoscut în trecut că a slăbit aproape 45 de kilograme după ce a devenit mamă pentru a treia oară în anul 2019.

Reclamă

Fotografia postată recent pe rețelele sociale a fost făcută chiar în casa vedetei. În ciuda faptului că aceasta a încercat să-și camufleze silueta din cap până-n picioare, admiratorii nu și-au putut ascunde îngrijorarea. Sute din cele cinci milioane de urmăritori i-au lăsat întrebări și mesaje de încurajare.

”Ce s-a întâmplat cu tine?” a scris un urmăritor în secțiunea de comentarii. Un altul a remarcat ” Ești foarte slabă, totul este bine?”.

Jessica s-a căsătorit în anul 2014 cu Eric Johnson și are alături de el trei copii: fiica Maxwell în vârstă de nouă ani, fiul Ace, opt ani și fiica Birdie care va împlini trei ani.

Reclamă

Ce spune Jessica Simpson despre transformarea sa corporală

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă postare. Cu toate acestea, vedeta spune că și-a dorit să slăbească după ce a născut în anul 2019. Aceasta a recunoscut într-un interviu din trecut că a slăbit aproape 45 de kilograme la aproape șase luni după ce a născut-o pe Bridie.

Ea a urmat un plan alimentar foarte strict și a mers 14. 000 de pași zilnic. Aceasta a fost ajutată de antrenorul celebru Harley Pasternak. Vedeta a reușit să-și mențină greutatea în anii ce au urmat, cu toate acestea, cele mai recente imagini au devenit o sursă de îngrijorare pentru admiratorii săi.

Viața Jessicai s-a schimbat destul de mult în ultima perioadă. La începutul lunii noiembrie a anului trecut aceasta a mărturisit că a renunțat la băuturile alcoolice de aproape patru ani.

O schimbare majoră pentru stilul său de viață. În ceea ce privește pierderea în greutat, Jessica spune că la baza decizie sale au stat multe emoții negative pe care le-a trăit în perioada în care se îngrășase.

 ”Atunci când am simțit că îmi este imposibil să slăbesc am muncit mai mult.  Fost nevoie să-mi schimb stilul de viață. Trebuia să mă întorc la greutatea de dinaintea bebelușului meu, dar trebuia și să mă mențin. Recunosc, nu sunt un fan al dietelor extreme sau a formelor radicale de exerciții fizice.”

Vedeta  declara în 2021 că nu se cântărește niciodată și că nu deține un cântar. Aceasta spune că își urmează intuiția și își ascultă corpul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×