Reclamă

Jessica Simpson nu mai consumă alcool de patru ani. Vedeta a marcat momentul pe Instagram și a povestit despre schimbările majore din viața sa

Jessica Simpson a făcut o declarație sinceră în care a povestit de ce nu mai consumă alcool de patru ani. Artista în vârstă de de 41 de ani a postat o imagine emoționantă pe contul său personal de Instagram. Alături de ea s-a aflat și mesajul vedetei pentru urmăritorii săi.

Publicat: 3 noiembrie 2021, 7:10

Vedeta internațională este de nerecunoscut în fotografia distribuită recent pe rețelele sociale. Jessica s-a folosit de arhiva personală pentru a ilustra un moment decisiv din viața sa. Cântăreața le-a arătat fanilor săi o imagine din prima zi în care a decis să pornească pe un nou drum în viață, unul fără alcool.

Jessica Simpson nu mai consumă alcool de patru ani

Jessica Simpson a celebrat ziua în care viața sa a luat o întorsătură neașteptată. Artista a ținut să facă publică o imagine din arhiva personală. Fanii au recunoscut-o cu greu pe vedeta care este complet transformată. În urmă cu patru ani, Jessica a început o călătorie dificilă, dar decisivă pentru restul vieții sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta a postat și un mesaj emoționant pentru fanii săi. Aceasta și-a dorit să împărtășească câteva gânduri și sentimente cu privire la modul în care a evoluat spiritual și fizic în ultimul timp.

Reclamă
Reclamă

Această persoană într-o dimineață răcoroasă de la început de noiembrie în anul 2017 este o versiune de nerecunoscut a mea. Eram la început de drum. Aveam foarte multe de descoperit atât de multe de aflat. Am știut în acel moment că îmi voi da voie să-mi recapăt lumina. Acum vă pot arăta victoria pe care am obținut-o în urma bătăliilor interne.

– Jessica Simpson

Jessica Simpson a povestit despre motivul pentru care nu mai consumă alcool de patru ani. Aceasta a vrut să-și încurajeze fanii din întreaga lume să facă o schimbare,cât de mică, în viața lor.

Artista a declarat că a fost o bătălie lungă. Se pare că vedeta obișnuia să bea pentru a ascunde stările emoționale prin care trecea.

De asemenea, a deschis subiectul și despre stigmatizarea care ia deseori naștere în jurul acestui subiect. Simpson spune că alcoolul nu a fost problema principală. Ci adevăratul dușman invizibil cu care trebuia să se lupte era chiar ea.  

Cum a reușit Jessica Simpson să ia decizia de a renunța la alcool

Jessica Simpson nu mai consumă alcool de patru ani. Acest lucru s-a întâmplat în urma unui proces lung de vindecare. Vedeta și-a documentat călătoria și reușitele pe contul personal de Instagram. Vedeta spune că se simte liberă și că este mândră de reușitele sale.

Pentru a putea schimba acest obicei nociv din viața sa, Jessica a trebuit să accepte ”durerea pe care și-a provocat-o singură”. Vedeta spune că singura responsabilă pentru situația creată a fost chiar ea.

Băutura nu era o problemă. Eu eram. Nu știam sp mă iubesc, să mă respect. Acum, lucrurile stau diferit. Am făcut pace cu trecutul meu și am acceptat acele părți dureroase din viața mea. Astăzi sunt propria mea putere, propriul meu curaj. Sunt onestă, deschisă și complet liberă.

– Jessica Simpson

Jessica Simpson spune că nu mai consumă alcool de patru ani. Aceasta a declarat în 2020 cum a luat decizia de a-și schimba viața.

Evenimentele s-au întâmplat în seara de Halloween, când artista trebuia să-și îmbrace copiii în costume. Conform declarațiilor sale, s-a simțit atât de rău din cauza alcoolului încât nu-și amintește cine s-a ocupat de micuții săi.

Jessica spune că i-a fost rușine cu ceea ce devenise și că a vrut să se schimbe pentru copiii ei. Artista a declarat că a fost o călătorie lungă. Dar în același timp a primit și cel mai frumos cadou, viața alături de familia sa înapoi. Megan Fox a trecut prin momente similare. Artista a mărturisit recent că și ea a reușit să renunțe definitiv la băutură.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×