Reclamă

Jessica Simpson nu mai consumă alcool de patru ani. Vedeta a marcat momentul pe Instagram și a povestit despre schimbările majore din viața sa

Jessica Simpson a făcut o declarație sinceră în care a povestit de ce nu mai consumă alcool de patru ani. Artista în vârstă de de 41 de ani a postat o imagine emoționantă pe contul său personal de Instagram. Alături de ea s-a aflat și mesajul vedetei pentru urmăritorii săi.

Publicat: 3 noiembrie 2021, 7:10

Vedeta internațională este de nerecunoscut în fotografia distribuită recent pe rețelele sociale. Jessica s-a folosit de arhiva personală pentru a ilustra un moment decisiv din viața sa. Cântăreața le-a arătat fanilor săi o imagine din prima zi în care a decis să pornească pe un nou drum în viață, unul fără alcool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Simpson nu mai consumă alcool de patru ani

Jessica Simpson a celebrat ziua în care viața sa a luat o întorsătură neașteptată. Artista a ținut să facă publică o imagine din arhiva personală. Fanii au recunoscut-o cu greu pe vedeta care este complet transformată. În urmă cu patru ani, Jessica a început o călătorie dificilă, dar decisivă pentru restul vieții sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta a postat și un mesaj emoționant pentru fanii săi. Aceasta și-a dorit să împărtășească câteva gânduri și sentimente cu privire la modul în care a evoluat spiritual și fizic în ultimul timp.

Reclamă

Această persoană într-o dimineață răcoroasă de la început de noiembrie în anul 2017 este o versiune de nerecunoscut a mea. Eram la început de drum. Aveam foarte multe de descoperit atât de multe de aflat. Am știut în acel moment că îmi voi da voie să-mi recapăt lumina. Acum vă pot arăta victoria pe care am obținut-o în urma bătăliilor interne.

– Jessica Simpson

Jessica Simpson a povestit despre motivul pentru care nu mai consumă alcool de patru ani. Aceasta a vrut să-și încurajeze fanii din întreaga lume să facă o schimbare,cât de mică, în viața lor.

Artista a declarat că a fost o bătălie lungă. Se pare că vedeta obișnuia să bea pentru a ascunde stările emoționale prin care trecea.

Reclamă

De asemenea, a deschis subiectul și despre stigmatizarea care ia deseori naștere în jurul acestui subiect. Simpson spune că alcoolul nu a fost problema principală. Ci adevăratul dușman invizibil cu care trebuia să se lupte era chiar ea.  

Cum a reușit Jessica Simpson să ia decizia de a renunța la alcool

Jessica Simpson nu mai consumă alcool de patru ani. Acest lucru s-a întâmplat în urma unui proces lung de vindecare. Vedeta și-a documentat călătoria și reușitele pe contul personal de Instagram. Vedeta spune că se simte liberă și că este mândră de reușitele sale.

Pentru a putea schimba acest obicei nociv din viața sa, Jessica a trebuit să accepte ”durerea pe care și-a provocat-o singură”. Vedeta spune că singura responsabilă pentru situația creată a fost chiar ea.

Băutura nu era o problemă. Eu eram. Nu știam sp mă iubesc, să mă respect. Acum, lucrurile stau diferit. Am făcut pace cu trecutul meu și am acceptat acele părți dureroase din viața mea. Astăzi sunt propria mea putere, propriul meu curaj. Sunt onestă, deschisă și complet liberă.

– Jessica Simpson

Jessica Simpson spune că nu mai consumă alcool de patru ani. Aceasta a declarat în 2020 cum a luat decizia de a-și schimba viața.

Evenimentele s-au întâmplat în seara de Halloween, când artista trebuia să-și îmbrace copiii în costume. Conform declarațiilor sale, s-a simțit atât de rău din cauza alcoolului încât nu-și amintește cine s-a ocupat de micuții săi.

Jessica spune că i-a fost rușine cu ceea ce devenise și că a vrut să se schimbe pentru copiii ei. Artista a declarat că a fost o călătorie lungă. Dar în același timp a primit și cel mai frumos cadou, viața alături de familia sa înapoi. Megan Fox a trecut prin momente similare. Artista a mărturisit recent că și ea a reușit să renunțe definitiv la băutură.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×