Reclamă

Jennifer Lopez a urcat în sutien pe scenă, la cel mai recent concert. Artista și-a scos talia în evidență cu o curea

Cea mai recentă apariție în public a lui JLo a fost un flashback al anilor 2002. Presa tabloidă spune că nu s-au schimbat prea multe în viața ei. Jennifer Lopez a urcat în sutien pe scenă la cel mai recent concert, așa cum o făcea în trecut, deși acum are 52 de ani.

Publicat: 2 noiembrie 2021, 8:28

Aceasta formează din nou un cuplu cu Ben Affleck. Are tot un abdomen de fier, iar garderoba sa de scenă este la fel de glam. Artista a susținut recent un concert în cadrul ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame și a atras toate privirile, scrie Yahoonews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a urcat în sutien pe scenă

În timpul evenimentului, Lopez a cântat hitul ei din 2002, „All I Have”, alături de LL Cool J. Ținuta ei a fost o întoarcere totală în timp. Artista a purtat un sutien personalizat, care i-a pus bustul în evidență, sub o haină albastră și lungă. JLo a combinat combo-ul cu pantaloni cargo negri și cizme stiletto cu șireturi. Ea și-a accesorizat ținuta cu o curea cu strasuri peste abdomen, un colier cu diamante și cerceii mari în formă de cerc.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Părul a fost coafat lejer, în două cozi, care i-a scos și mai mult în evidență trăsăturile feței și machiajul impecabil. După apariția ei surpriză de pe scenă, Lopez a pozat pentru fotografii în culise. Și-a schimbat jacheta voluminoasă cu un blazer negru.

Reclamă

„Iubirea este viață și viața trebuie trăită! Am fost onorată să fac parte din ceva foarte special pentru prietena mea @llcoolj în seara asta”, a scris JLo pe Twitter în descrierea unei fotografii cu ea și rapperii Eminem și Dr. Dre.

În această toamnă, programul lui Jen a fost plin de proiecte care mai de care mai interesante. Pe lângă multiplele sale spectacole muzicale, ea a filmat viitorul ei thriller, The Mother, în Vancouver. În tot acest timp, ce Ben filmează un film în Austin, Texas. Dar, în ciuda distanței, cuplul continuă să aibă o relație solidă, bazată pe respect și prietenie.

JLo și Ben Affleck, relație la distanță

Reclamă

„Amândoi filmează în timpul săptămânii la locație, dar s-au întâlnit ori de câte ori a fost posibil. Își pregătesc programul astfel încât să poată fi siguri că se vor vedea la fiecare câteva zile. Lucrurile sunt bine între ei și rămân mereu în legătură. Sunt ocupați cu proiectele lor, dar își fac și timp pentru a fi împreună”, a declarat o sursă a publicației E! News.

Distanța nu poate să afecteze relația de iubire dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, mai ales că s-au reîmpăcat după 17 ani. Apropiații au declarat în nenumărate rânduri că nu vor să mai repete greșelile trecutului. Sursele apropiate cuplului au dezvăluit mai multe informații despre evoluția relației celor doi îndrăgostiți. Conform dezvăluirilor apropiaților cuplului, cei doi au găsit o cale de a împăca situația și se văd de cele mai multe ori la final de weekend.

”Amândoi filmează în cursul săptămânii, însă se întâlnesc de câte ori este posibil. Ben a venit în Los Angeles, iar JLo s-a întâlnit cu el acolo. De cele mai multe ori își petrec timpul la el acasă, apoi se îndreaptă împreună către aeroport. JLo și-a luat copiii cu ea în Vancouver, însă face deseori drumul de acolo până în Los Angeles pentru a se vedea cu Ben.”

Apropiatul cupului le-a dezăluit fanilor faptul că Jennifer și Ben Affleck au în prezent o relație la distanță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×