Reclamă

Demi Lovato a purtat o ținută all black. Cum a fost surprinsă artista în Los Angeles

Demi Lovato a purtat o ținută all black la cea mai recentă petrecere la care a luat parte. Artista a fost fotografiată alături de prietena sa, Tana Mongeau. Aceasta și-a pus silueta în evidență cu ajutorul unei rochii din piele. Cântăreața a adoptat un machiaj în nuanțe de negru și gri, pentru a fi în temă cu evenimentul la care a participat.

Publicat: 2 noiembrie 2021, 7:25 / Actualizat: 4 noiembrie 2021, 12:45

Celebritatea în vârstă de 29 de ani a renunțat complet la pantaloni. În schimb, Lovato a ales o rochie foarte scurtă care să-i îmbrățișeze formele voluminoase. Accesoriile alese i-au completat look-ul, însă fanii au criticat-o pe artistă pentru încălțările pe care le-a ales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Lovato a purtat o ținută all black

Demi Lovato a luat parte la una dintre cele mai mari petreceri date în Los Angeles în ultima vreme. Alături de ea s-au aflat și alte vedete precum Justin și Hailey Bieber, Olivia Rodrigo, Rebel Wilson, Vas J Morgan și Paris Hilton. Artista a purtat o ținută strălucitoare care să-i pună în evidență formele bine definite.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Demi Lovato a purtat o ținută all black la petrecerea de Halloween din Los Angeles
Demi Lovato a luat parte la una dintre cele mai mari petreceri date în Los Angeles în ultima vreme / Profimedia Images

Se pare că în ultima vreme, trupul lui Demi a trecut prin mai multe schimbări vizibile, iar cântăreața pare că a luat mai multe kilograme în plus. Cu toate acestea, vedeta nu a părut deranjată de acest lucru. Demi Lovato a purtat o ținută all black cu o rochie mini din piele, la care a asortat o pereche de dresuri negre și o bonetă din piele.

Reclamă

În mâini și-a completat look-ul cu o pereche de mănuși. Pentru picioare, vedeta a ales o pereche de tocuri din piele înalte. Pantofii au fost intens criticați de fanii artistei. Machiajul a fost unul tipic pentru Halloween. Demi a ales un ruj negru și un smokey eye perfect.

Vedeta s-a fotografiat alături de prietenii săi și nu s-a dat în spate de la nimic. Împreună cu celelalte celebrități, Lovato a jucat jocul ”lumină roșie, lumină verde” din serialul de succes Squid Game.

Cum a învățat Demi Lovato să-și accepte frumusețea naturală

Reclamă

Demi Lovato a purtat o ținută îndrăzneață all black. Nu este prima dată când vedeta își face apariția astfel. În ultima vreme, artista a devenit tot mai sigură pe corpul său și nu se sfiește să se afișeze așa cum își dorește. De când a dezvăluit că se identifică drept o persoană non binară, Demi a devenit tot mai sinceră și mai reală cu publicul său.

Artista a trecut printr-un proces lung pentru a ajunge să se accepte și să se iubească exact așa cum este. De-a lungul timpului a fost deranjată de imaginea falsă pe care oamenii o așteptau din partea sa. Vedeta spune că se simte cel mai bine atunci când nu e machiată și nu intră pe mâna stiliștilor.

De altfel, vedeta a împărtășit cu fanii săi și câteva poze în ipostaze nud. Cântăreața spune că și-a descoperit feminitatea în cea mai pură formă a sa în momentul în care s-a văzut goală în cadă, fără machiaj, fără extensii de gene și fără unghiuri forțate doar pentru a accentua o anumită parte a corpului. Lovato își încurajează fanii să se iubească așa cum sunt și să fie sinceri cu ei înșiși.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×