Reclamă

Demi Lovato a dezvăluit că e non-binară. Cum a reacționat familia vedetei la aflarea veștii

Demi Lovato a dezvăluit că e non-binară și a vorbit despre reacția familiei sale la aflarea veștii că își schimbă identitatea de gen. Fosta vedetă Disney a detaliat ”realitatea” din urma deciziei ei de a-și anunța apropiații ce decizie semnificativă a luat. 

Publicat: 30 iunie 2021, 7:22 / Actualizat: 1 iulie 2021, 15:38

Demi Lovato, acum în vârstă de 28 de ani, a crescut în lumina reflectoarelor. Vedeta a devenit cunoscută la nivel mondial cu rolurile pe care le-a avut în numeroase producții Disney, după care și-a lansat o carieră de succes și în muzică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul carierei, vedeta a fost și în centrul mai multor controverse, de la dependența de substanțe interzise, la unele declarații controversate. Recent, Demi a dezvăluit că se identifică drept o persoană non-binară. Ca urmare, starul și-a rugat apropiații și fanii să i se adreseze folosind pronumele potrivite pentru respectiva identitate de gen. 

Cum a reacționat familia după ce Demi Lovato a dezvăluit că e non-binară

Vedeta a vorbit acum și despre reacția apropiaților la aflarea veștii că se identifică drept o persoană non-binară. Demi Lovato a dezvăluit că e non-binară și a anunțat public identitatea sa de gen în luna mai, dar i-a anunțat pe cei dragi anul trecut, scrie Buzzfeed.

”I-am anunțat pe cei dragi și pe prieteni anul trecut, dar anul acesta am anunțat public. Am simțit că e foarte important pentru mine să vorbesc despre asta public,” a declarat Demi în cadrul unui interviu pentru YouTube Pride 2021, scrie Buzzfeed. 

Am fost foarte deschisă și onestă cu adevărul meu în fața fanilor. Simțeam că nu e okay dacă țin închis acest lucru și am vrut să îmi împărtășesc adevărul meu cu lumea.

– Demi Lovato

Reclamă

În cadrul evenimentului YouTub Pride 2021, Demi a purtat o ținută ce a făcut trimitere la noua sa identitate de gen. Vedeta s-a îmbrăcat în culorile negru, mov și galben, ce se regăsesc și pe steagul persoanelor non-binare. Demi a vorbit și despre reacțiile apropiaților la aflarea veștii. Vedeta a părut să sugereze că nu toți au avut o reacție pozitivă la anunț. Ea a spus și că mulți dintre ei au depus eforturi și au progresat. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Înainte să dezvăluie ca e non-binară, Demi avea un look diferit, cu par lung, intr-o rochie aurie, pe covorul rosu
În urmă cu doar câțiva ani, Demi Lovato avea un look foarte diferit. La KIIS FM’s Jingle Ball din 2017, ea apărut într-o rochie aurie, cu părul lung / Getty
Reclamă

”Oamenii au fost atât de, ei bine, cei mai mulți au fost fantastici și asta e realitatea unei astfel de vești,” a declarat vedeta. ”Dar sunt recunoscător pentru progresul pe care l-a făcut familia mea privind folosirea pronumelor mele – oameni din echipă, prieteni.”

”Iubesc conversația pe care a început să o deschidă. Cred că e foarte important,” a continuat starul. ”Mi-am schimbat oficial pronumele în they/them și mă simt mai bine ca niciodată.”

Cum a dezvăluit Demi Lovato că își schimbă identitatea de gen

Demi Lovato a dezvăluit că e non-binară în luna mai a acestui an. Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că își schimbă identitatea de gen, prima dată cu un mesaj pe Instagram. 

”Azi e o zi în care sunt fericită că pot împărtăși mai mult din viața mea cu voi toți. Sunt mândru să vă anunț că mă identific drept o persoană non-binară. Îmi voi schimba oficial pronumele they/them de acum înainte,” a declarat vedeta în luna mai.  

”Încă învăț și ajung cine sunt și nu susțin că sunt expert sau reprezentant,” a continuat Demi. ”Să vă spun acest lucru acum deschide un  nou nivel de vulnerabilitate pentru mine.” După ce Demi Lovato a dezvăluit că e non-binară, ea a detaliat și reacția familiei la aflarea veștii. Vedeta a mai vorbit în trecut despre cum cei din jurul său se adaptează treptat la noua sa identitate de gen. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×