Reclamă

Demi Lovato a anunțat că este o persoană non-binară. De ce își schimbă identitatea de gen

După ce a surprins întreaga lume cu dezvăluirile legate de dependența pentru substanțele interzise, artista a atras din nou atenția fanilor săi. Demi Lovato a anunțat pe pagina personală de Instagram că este o persoană non-binară. Videoclipul a strâns mii de reacții din partea urmăritorilor săi.

Publicat: 20 mai 2021, 7:30

"Sunt mândră să vă anunță că voi fi o persoană non-binară și că în mod oficial îmi voi schimba identitatea de gen” a declarat tânăra artistă în cadrul noului său podcast. Dezvăluirile artistei au venit ca un tribut pentru o nouă etapă din viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă aceste începuturi, cântăreața a lansat 4D With Demi Lovato, podcast-ul pe care îl găzduiește cu scopul de a aduce în atenția fanilor lucrurile cu adevărat importante pentru ea. După ce recent a povestit despre problemele cauzate în urma consumării substanțelor interzise, Demi Lovato s-a decis să urmeze un nou drum.

Procesul său de vindecare și lecțiile pe care le-a învățat urmează să fie prezentate rând pe rând în podcast-ul său. Artista promite să aducă alături invitați care i-au marcat procesul de vindecare și care au învățat-o cum să privească din nou frumusețea vieții. Cântăreața își dorește să le ofere fanilor oportunitatea de a intra în contact cu oamenii deosebiți din a patra dimensiune.

Demi Lovato a anunțat că este o persoană non-binară

Artista a trecut prin multe încercări în ultimii ani. După ce a ajuns de urgență la spital în 2018 în urma consumului de substanțe interzise, Demi Lovato a decis că este momentul schimbării. Cântăreața a avut nevoie să-și ofere o nouă direcție în viață. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost niciodată ușoare.

Potrivit declarațiilor sale, schimbarea sa produs cu adevărat doar în momentul în care aceasta a preluat controlul asupra deciziilor sale. Cântăreața a suferit în repetate rânduri din cauza felului în care a ales să-și trăiască viața. Alegerile sale au fost făcute prin prisma așteptărilor celor din jur. Familia și prietenii au fost cei care i-au stat aproape pe parcursul acestei călătorii.

Reclamă

După o lungă perioadă în care Demi Lovato a simțit că se afundă în întuneric, cântăreața a găsit drumul către vindecare. Aceasta a mărturisit publicului importața oamenilor care au inspirat-o în acea perioadă grea. Pentru a fi mai aprape de fanii săi, artista s-a decis să le ofere o mână de ajutor celor care trec prin momente la fel de grele. Demi Lovato și-a deschis seria de podcast-uri printr-un episod tribut. Artista l-a ales ca invitat pe autorul Alok Vaid-Menon care i-a influențat noua schimbare din viață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Demi Lovato este mai fericită ca niciodată

Conform declarațiilor artistei, mai bine de un an s-a aflat într-o călătorie de auto-cunoaștere. În timpul acestor momente cântăreața s-a decis să trăiască într-un mod mult mai autentic care să o împlinească. Astfel, Demi Lovato și-a anunțat urmăritorii că este o persoană non-binară. Artista este de părere că în acest mod nu vor mai exista bariere de exprimare și comunicare a esenței sufletului său.

Cea mai mare dorință a cântăreței în această perioadă este ca oamenii să o însoțească în noua sa călătorie. Calmă și relaxată, Demi Lovato a părut că radiază de fericire în videoclipul pe care l-a postat. După ce și-a trăit viața conform așteptărilor celorlalți, în cele din urmă a luat decizia să-și exprime autenticitatea. Decizia de a deveni o persoană non-binară pare să-i fi adus artistei puterea de a merge mai departe.

Prietenii și familia îi sunt în continuare aproape. Cea mai mare împlinire ar fi dacă și ceilalți oameni ar deveni mai toleranți cu privire la alegerile sale. În luna martie a anului 2021 cântăreața le-a mărturisit fanilor despre faptul că este pansexuală, iar atunci reacțiile au fost împărțite. De data aceasta urmăritorii artistei sunt nerăbdători să o redescopere pe Demi Lovato mai sinceră și autentică decât a fost vreodată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×