Reclamă

Demi Lovato a pozat nud, în cadă. Vedeta a dezvăluit „cea mai pură formă” a sa

Demi Lovato a pozat nud, în cadă și fără machiaj, spre încântarea fanilor. Vedeta a dezvăluit că așa se simte și „cel mai sexy” și a vorbit despre dificultățile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu acceptarea corpului său.

Publicat: 19 iulie 2021, 7:47

Acum în vârstă de 28 de ani, Demi Lovato a cunoscut faima de mică. Vedeta și-a făcut un renume în întreaga lume datorită rolurilor sale din producțiile Disney. Ulterior, și-a lansat și o carieră de succes în muzică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, vedeta a dezvăluit public că se identifică drept o persoană non-binară, scrie People. A vorbit și despre probleme și greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului. Printre acestea se numără și tulburări de alimentație și o percepție nesănătoasă a propriului corp. Demi a dezvăluit recent în ce ipostază se simte „cel mai sexy”. Ea a publicat pe rețeaua de socializare Instagram o imagine sexy cu ea în cadă, fără machiaj. 

Demi Lovato a pozat nud, în cadă și fără machiaj

Demi susține că preferă să apară fără machiaj în loc să apeleze la ajutorul stiliștilor. Vedeta s-a fotografiat fără haine, filtre sau machiaj, în cadă. Spre încântarea fanilor, ea a publicat imaginea pe rețeaua de socializare Instagram, alături de un mesaj important.

„Mă simt cel mai sexy în cadă, fără machiaj, fără extensii, fără gene…goală. Doar eu, în cea mai pură formă a mea,” a scris vedeta. 

Nu mă simt întotdeauna confortabil în pielea/corpul pe care le am, așa că sunt mai mult decât recunoscătoare că în aceste momente, când sunt vulnerabilă, mă pot simți frumoasă și mă pot accepta așa.

– Demi Lovato

Reclamă

De când a dezvăluit că se identifică drept o persoană non-binară, Lovato a vorbit a vorbit des despre imaginea pe care o are despre propriul corp și greutățile prin care a trecut. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Chiar cred că atunci când am avut supradoza în 2018, a fost din cauza faptului că ignoram propriul meu adevăr,” a declarat vedeta pentru People. „Am depus un efort considerabil să suprim cine eram, de fapt, pentru a mă conforma acestei imagini de vedetă pop și actriță sexy, feminină, pe care alții mi-au dat-o și cu care eu nu m-am identificat niciodată. „Am făcut-o pentru că am crezut că așa trebuie să fie.”

Demi Lovato aparut într-un costum albastru dupa ce a dezvaluit ca e non-binara, cu decolteu, fundal alb, la evenimentul iHeartRadio Music Awards din mai 2021
După ce a dezvăluit că e non-binară, Demi Lovato a apărut în cadrul evenimentului iHeartRadio Music Awards, în luna mai 2021 / Profimedia Images

Acum, Demi Lovato a pozat nud, în cadă și fără machiaj. Ea susține că a învățat „cât de important e să îți trăiești adevărul”.

Demi Lovato a învățat să își accepte frumusețea naturală

Nu e prima dată când vedeta vorbește despre frumusețea sa. Ea a recunoscut și în trecut că se simte cel mai bine atunci când nu e machiată și nici nu intră pe mâna stiliștilor.

„Cred că mă simt cel mai frumoasă atunci când am fața goală, chiar când sunt în pantaloni de trening, când doar petrec timpul cu prietenii mei,” a declarat Lovato pentru The Drew Barrymore Show. „Nu știu, așa mă simt ca mine. Curată și confortabil.” 

Deși acum Demi Lovato a pozat nud, în cadă și fără machiaj, la începutul acestui an a publicat și o poză selfie cu fața sa goală pentru #NoMakeupMonday. Vedeta a susținut că deși mereu publică „poze fantastice cu o grămadă de machiaj și extensii”, ea nu poartă machiaj „85-90% din timp”. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×