Reclamă

Demi Lovato, cea mai sexy scenă de până acum. Cum s-a filmat pentru prima dată

Demi Lovato a avut cea mai sexy scenă de până acum. Vedeta a dezvăluit toate detaliile de pe platoul de filmare cu fanii săi de pe Instagram, unde a publicat o imagine cu ținuta pe care a purtat-o. Lovato a declarat că nu a mai filmat o astfel de scenă până acum și a vorbit despre cum s-a simțit în fața camerelor.

Publicat: 21 iulie 2021, 13:37

Demi Lovato a anunțat că se identifică drept o persoană non-binară, în urmă cu doar câteva luni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta a vorbit recent despre cum au reacționat apropiații și familia la aflarea veștii. În ultimele luni, Lovato a vorbit mai deschis cu fanii ei despre probleme personale, de la dependența de substanțe interzise, la tulburările de alimentație pe care le-a înfruntat, scrie Daily Mail. Demi a strâns peste o sută de milioane de fani pe Instagram. Recent, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor că a filmat prima scenă intimă din cariera sa.

Demi Lovato, cea mai sexy scenă de până acum

Vedeta a publicat încă o imagine sexy cu ea pe rețeaua de socializare Instagram. Prin intermediul ei, Lovato și-a anunțat fanii că a filmat prima sa scenă intimă. 

În vârstă de 28 de ani, vedeta a publicat o imagine cu ea în lenjerie intimă de culoare neagră. Alături de poză, a scris: ”Am filmat o scenă intimă azi. Prima mea scenă intimă!”

”Am avut puțină anxietate când am început, dar actorii și echipa de producție au fost foarte profesioniști și a fost ușor să lucrezi cu ei, imediat m-am calmat,” a continuat vedeta.

Reclamă

După aia m-am gândit cât de mândră sunt de mine că mă simt destul de bine în pielea mea să fac așa ceva.

– Demi Lovato

”Îmi arătam rar mâinile înainte…acum am ajuns aici! (Ce-i drept, rar arătam orice, dar totuși). De obicei, nu mă simt bine în pielea mea. Atunci când mă simt bine și mă simt destul de sexy să public ceva – fac fix asta! E important să sărbătorim micile victorii,” a continuat Demi Lovato despre cea mai sexy scenă a ei de până acum. 

Reclamă

Demi Lovato a vorbit despre viața sa personală

Vedeta a vorbit în trecut despre cum au afectat-o așteptările celorlalți privind look-ul ei. Lovato susține că imaginea feminină care i-a fost impusă nu e cea pe care o preferă. 

„Chiar cred că atunci când am avut supradoza în 2018, a fost din cauza faptului că ignoram propriul meu adevăr,” a declarat vedeta pentru People. „Am depus un efort considerabil să suprim cine eram, de fapt, pentru a mă conforma acestei imagini de vedetă pop și actriță sexy, feminină, pe care alții mi-au dat-o și cu care eu nu m-am identificat niciodată. Am făcut-o pentru că am crezut că așa trebuie să fie.”

Vezi mai multe imagini in Galeria FOTO!

Înainte să dezvăluie ca e non-binară, Demi avea un look diferit, cu par lung, intr-o rochie aurie, pe covorul rosu
În urmă cu doar câțiva ani, Demi Lovato avea un look diferit. La KIIS FM’s Jingle Ball din 2017, ea apărut într-o rochie aurie, cu părul lung / Getty Images

În acest moment, Demi Lovato filmează o comedie bazată pe mâncare. Recent, vedeta a fost criticată online din cauza comentariilor pe care le-a făcut la adresa unui mic magazin cu deserturi. 

Demi Lovato, în cea mai sexy scenă din cariera sa de până acum, a apărut în lenjerie intimă de culoare neagră, ce i-a pus în evidență formele de invidiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×