Reclamă

Isla Fisher a purtat un costum de baie cu buline. Ce imagini a distribuit soția lui „Borat” pe rețelele sociale

Isla Fisher, soția celebrului personaj Borat, și-a impresionat fanii atunci când a purtat un costum de baie negru cu buline. Actrița în vârstă de 45 de ani a distribuit câteva imagini superbe din orașul său natal, Perth. Aceasta s-a distrat la plajă alături de soțul său și de cei trei copii, Olive, Elula și Montgomery. Fanii s-au bucurat să vadă fotografiile vedetei și au reacționat rapid în secțiunea de comentarii.

Publicat: 2 noiembrie 2021, 7:09 / Actualizat: 2 noiembrie 2021, 9:59

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au mers alături de copiii lor în Perth. Întreaga familie s-a bucurat de soarele puternic și de timpul liber împreună. Isla a strălucit într-un costum de baie întreg care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Soția celebrului personaj Borat știe cum să se facă remarcată de fiecare dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isla Fisher a purtat un costum de baie cu buline

Isla Fisher este în general o prezență elegantă. Actrița în vârstă de 45 de ani se îmbracă întotdeauna cu bun gust și știe cum să-și aleagă hainele pentru a se pune în valoare. Acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de costumele sale de baie. Isla și-a impresionat complet fanii cu cele mai recente fotografii pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Isla Fisher a purtat un costum de baie elegant negru cu buline albe. Actrița în vârstă de 45 de ani s-a întins pe nisipul fierbinte și a pozat plină de încredere. În următoarele imagini Isla apare alături de una din prietenele sale, apoi ulterior este fotografiată singură la apus pe plajă.

Reclamă

În descrierea seriei de imagini, Isla a scris ”îmi lipsești” semn că deja duce dorul locurilor natale. Isla s-a întors în Sydney la scurt timp după ce și-a terminat vacanța din Perth. De altfel, fotografii au surprins-o în timp ce părăsea un spital și se sprijinea în cârje.

Cel mai probabil, vedeta a avut un mic accident la picior. La începutul anului acesta, soția lui Borat a oferit un interviu sincer în care povestea despre cât de mult se bucură să locuiască în Australia.

Sunt cea mai fericită atunci când sunt acasă. Îmi lipsește enorm atunci când sunt departe. În Australia este totul foarte diferit, aici nu simt nicio presiune din partea celorlalți.

– Isla Fisher

Reclamă

Isla și soțul său, Sacha s-a mutat în Australia la sfârșitul anului 2020 și par mai fericiți ca niciodată cu alegerea făcută. 

Povestea de iubire dintre Isla Fisher și Sacha Baron Cohen

Isla Fisher a mers în vacață alături de familia sa și a purtat un costum de baie cu buline. Actrița și Sacha Baron Cohen trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2002 la o petrecere din Sydney. S-au plăcut încă din prima clipă și au început o relație cu suișuri și coborâșuri. La doi ani după ce s-au întâlnit, Isla și Sacha s-au logodit.

Ulterior au făcut nunta în Paris în anul 2010 după ce Isla s-a convertit la religia soțului său, Sacha fiind evreu. Cuplul are împreună trei copii care s-au născut în 2007, 2010 și respectiv 2015. Aceștia au fost crescuți în Statele Unite ale Americii până în 2020 când Isla și Sacha au decis să se mute în Sydney, Australia.

Actrița i-a fost întotdeauna alături soțului său și l-a susținut în fiecare proiect pe care l-a desfășurat. Sacha și-a căpătat porecla ”Borat” în urma personajului pe care l-a interpretat în filmul scris chiar de el.

Actorul a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de comedie, iar filmul a fost nominalizat la Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun filmde comedie. În 2007 a fost nominalizat și la Premiile Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat. Isla și Sacha fac o echipă de excepție, iar împreună au o familie minunată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×