Reclamă

Isla Fisher a purtat un costum de baie cu buline. Ce imagini a distribuit soția lui „Borat” pe rețelele sociale

Isla Fisher, soția celebrului personaj Borat, și-a impresionat fanii atunci când a purtat un costum de baie negru cu buline. Actrița în vârstă de 45 de ani a distribuit câteva imagini superbe din orașul său natal, Perth. Aceasta s-a distrat la plajă alături de soțul său și de cei trei copii, Olive, Elula și Montgomery. Fanii s-au bucurat să vadă fotografiile vedetei și au reacționat rapid în secțiunea de comentarii.

Publicat: 2 noiembrie 2021, 7:09 / Actualizat: 2 noiembrie 2021, 9:59

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au mers alături de copiii lor în Perth. Întreaga familie s-a bucurat de soarele puternic și de timpul liber împreună. Isla a strălucit într-un costum de baie întreg care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Soția celebrului personaj Borat știe cum să se facă remarcată de fiecare dată.

Isla Fisher a purtat un costum de baie cu buline

Isla Fisher este în general o prezență elegantă. Actrița în vârstă de 45 de ani se îmbracă întotdeauna cu bun gust și știe cum să-și aleagă hainele pentru a se pune în valoare. Acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de costumele sale de baie. Isla și-a impresionat complet fanii cu cele mai recente fotografii pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Isla Fisher a purtat un costum de baie elegant negru cu buline albe. Actrița în vârstă de 45 de ani s-a întins pe nisipul fierbinte și a pozat plină de încredere. În următoarele imagini Isla apare alături de una din prietenele sale, apoi ulterior este fotografiată singură la apus pe plajă.

Reclamă

În descrierea seriei de imagini, Isla a scris ”îmi lipsești” semn că deja duce dorul locurilor natale. Isla s-a întors în Sydney la scurt timp după ce și-a terminat vacanța din Perth. De altfel, fotografii au surprins-o în timp ce părăsea un spital și se sprijinea în cârje.

Cel mai probabil, vedeta a avut un mic accident la picior. La începutul anului acesta, soția lui Borat a oferit un interviu sincer în care povestea despre cât de mult se bucură să locuiască în Australia.

Sunt cea mai fericită atunci când sunt acasă. Îmi lipsește enorm atunci când sunt departe. În Australia este totul foarte diferit, aici nu simt nicio presiune din partea celorlalți.

– Isla Fisher

Reclamă

Isla și soțul său, Sacha s-a mutat în Australia la sfârșitul anului 2020 și par mai fericiți ca niciodată cu alegerea făcută. 

Povestea de iubire dintre Isla Fisher și Sacha Baron Cohen

Isla Fisher a mers în vacață alături de familia sa și a purtat un costum de baie cu buline. Actrița și Sacha Baron Cohen trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2002 la o petrecere din Sydney. S-au plăcut încă din prima clipă și au început o relație cu suișuri și coborâșuri. La doi ani după ce s-au întâlnit, Isla și Sacha s-au logodit.

Ulterior au făcut nunta în Paris în anul 2010 după ce Isla s-a convertit la religia soțului său, Sacha fiind evreu. Cuplul are împreună trei copii care s-au născut în 2007, 2010 și respectiv 2015. Aceștia au fost crescuți în Statele Unite ale Americii până în 2020 când Isla și Sacha au decis să se mute în Sydney, Australia.

Actrița i-a fost întotdeauna alături soțului său și l-a susținut în fiecare proiect pe care l-a desfășurat. Sacha și-a căpătat porecla ”Borat” în urma personajului pe care l-a interpretat în filmul scris chiar de el.

Actorul a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de comedie, iar filmul a fost nominalizat la Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun filmde comedie. În 2007 a fost nominalizat și la Premiile Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat. Isla și Sacha fac o echipă de excepție, iar împreună au o familie minunată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×