Reclamă

Isla Fisher a atras privirile tuturor într-o rochie mulată. Cum arată soția lui „Borat” la 45 de ani

Isla Fisher, soția celebrului personaj Borat a atras privirile tuturor într-o rochie mulată albă. Imaginea superbă a fost postată chiar de actriță pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o vadă pe Isla mai frumoasă ca niciodată. La 45 de ani, se pare că soția actorului Sacha Baron Cohen a descoperit secretul frumuseții veșnice.

Publicat: 7 august 2021, 7:37

Isla Fisher știe să se facă remarcată. Aceasta le-a oferit fanilor săi o imagine de colecție în timp ce purta o rochie maxi. Se pare că frumusețea nu are vârstă pentru frumoasa actriță. Rochia mulată i-a pus perfect în evidență trupul parcă sculptat. Reacțiile nu s-au lăsat așteptate, iar fanii și-au exprimat imediat aprecierea față de actriță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isla Fisher a atras privirile tuturor într-o rochie mulată

Soția actorului Sacha Baron Cohen, care a devenit celebrul pentru rolul pe care l-a interpretat în filmul Borat, a reușit să impresioneze cu o imagine care demonstrează că frumusețea nu are vârstă. Isla Fisher a atras privirile tuturor într-o rochie mulată albă.

Vezi mai multe iamgini în Galeria Foto!

Actrița a postat chiar ea imaginea pe contul personale de Instagram după ce puțin mai devreme în aceeași zi le-a împărtășit fanilor vestea că s-a vaccinat. Isla Fisher a optat pentru o rochie maxi albă care să se muleze perfect pe corpul său. Actrița a demonstrat că mai puțin poate să însemne mai mult. Fără accesorii care să distragă atenția de la rochie, Isla a optat pentru o rochie albă.

Reclamă

Extrem de zâmbitoare și cu o privire plină de emoție, soția lui Sacha Baron Cohen nu s-a temut să se afișeze în fața fanilor săi. Reacțiile acestora au fost extrem de pozitive. În comentarii admiratorii au numit-o fără falsă modestie, o zeiță adevărată. De altfel, ținuta sa te poate duce cu ușurință cu gândul la una din sculpturile zeițelor din Grecia Antică. Isla Fisher a atras privirile tuturor de două ori în aceeași zi. Nu doar aceasta și-a impresionat fanii, ci și prietena sa bună Salma Hayek.

Cu puțin înainte ca imaginea în care poartă rochia albă superbă să fie postată, actrița a împărtășit cu fanii săi vestea că s-a vaccinat. Se pare că varianta Delta a virusului de COVID-19 a dus la aplicarea unor măsuri stricte de siguranță în orașul în care actrița trăiește.

Isla Fisher și familia sa s-au mutat din America la sfârșitul anului trecut. În prezent aceștia s-au întors în Australia și își trăiesc povestea de iubire acolo.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Isla Fisher și Sacha Baron Cohen

Povestea de iubire dintre Isla Fisher și Sacha Baron Cohen a început în urmă cu mulți ani. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la o petrecere organizată în Sydney. Nu a durat mult până ce au realizat că sunt făcuți unul pentru altul. La doi ani după ce s-au întâlnit Isla Fisher și Sacha Baron Cohen s-au logodit.

Actorul care a devenit celebrul pentru rolul din filmul de comedie Borat, s-a căsătorit cu Isla abia în anul 2010 în cadrul unei ceremonii restrânse din Paris. Cuplul are împreună trei copiii și se bucură împreună de fiecare zi.

După ce au trăit o vreme în Statele Unite, Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au decis că a venit momentul să se mute în orașul în care s-au cunoscut. Cei doi duc de mai bine de un an o viață fericită în Sydney.

Actrița i-a fost întotdeauna alături soțului său și l-a susținut în fiecare proiect în care s-a implicat. Cu fiecare apariție publică, Isla Fisher a atras privirile tuturor alături de soțul său. Cei doi formează un cuplu fericit și nu se sfiesc să arate acest lucru tuturor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×