Reclamă

Chaney Jones a purtat un costum de baie argintiu din latex. Cum s-a distrat iubita lui Kanye West alături de prietenele sale

Chaney Jones a purtat un costum de baie argintiu din latex. Vedeta în vârstă de 24 de ani s-a distrat la o petrecere privată la piscină. Aceasta s-a fotografiat alături de prietenele sale apropiate. Paparazzi au urmărit-o pe divă la fiecare pas și au încercat să o surprindă pe picior greșit.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 mai 2022, 7:38

Bruneta focoasă s-a distrat de această dată în lipsa iubitului său. Într-un costum de baie care i-a lăsat la vedere formele bine definite, Chaney s-a pozat din toate unghiurile. Petrecerea privată a avut loc la o piscină din Florida, iar invitații s-au putut bucura de unele dintre cele mai alese preparate și băuturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chaney Jones a purtat un costum de baie argintiu din latex

Chaney știe cum să se distreze atunci când se află alături de oamenii importanți din viața sa. Modelul care seamănă izbitor cu fosta iubită a lui Kanye West, Kim Kardashian, a profitat de oportunitate și nu a rata ocazia de a-și expune formele de invidiat.

Vezi mai multe imagini cu Chaney Jones în costum de baie în Galeria Foto!

Chaney Jones a purtat un costum de baie argintiu din latex la o petrecere privată de la piscină
Bruneta focoasă s-a distrat de această dată în lipsa iubitului său / Profimedia Images

Pentru petrecerea exclusivistă, Chaney a ales un costum de baie din două piese. Bruneta a ales un costum argintiu din latex la care a putut să-și asorteze perechea favorită de ochelari. În ciuda alegerii îndrăznețe, paparazzi au surprins și câteva greșeli vestimentare.

Reclamă

Într-o fotografie în care a fost pozată cu spatele, se pare că Chaney și-a lăsat la vedere lenjeria intimă pe care a purtat-o pe sub pantalonii mulați de latex. Diva nu a părut o clipă deranjată de acest detaliu și s-a bucurat în continuare de timpul petrecut cu prietenii.

Bărbații au încercat să o abordeze pe bruneta focoasă, însă aceasta nu a părut interesată de aceștia. Iubita lui Kanye West s-a pozat alături de mai multe prietene, dar și de admiratorii care erau prezenți la acel moment la piscină.

La 24 de ani Chaney se bucură de un real succes pe internet, iar de când relația sa cu West a devenit oficială, aceasta a intrat și mai mult în atenția presei.

Reclamă

Cum a început relația dintre Kanye West și Chaney Jones

Kanye și Chaney au început să se întâlnească la scurt timp după ce rapper-ul s-a despărțit de fosta sa iubită, Julia Fox. Zvonurile privind posibila lor relație circulau deja de ceva vreme în presa internațională. Artistul a trecut rapid peste fosta relație și a încercat să-și vadă mai departe de viață.

Acesta a ales să se întâlnească cu modelul în vârstă de 24 de ani care seamănă izbitor cu fosta soție, Kim Kardashian. Cele mai multe persoane consideră că Jones este sosia fostei soții a lui Ye.

Coincidență sau nu, oamenii pot ignora cu greu formele de invidiat ale vedetei, dar și atitudinea încrezătoare pe care o afișează.

Modelul a fost văzut pentru prima dată în compania lui Ye pe data de 9 februarie 2022. Cei doi au participat atunci la o petrecere privată. Deși relația lor nu era foarte clară la acel moment, lucrurile au evoluat destul de rapid.

De atunci, Chaney și Ye au fost văzuți la mai multe evenimente împreună, printre care și un meci de baschet.

Chaney se bucură în prezent de popularitate pe rețelele sociale, dar și din partea presei. Recent s-a scris faptul că vedeta și-ar fi tatuat numele iubitului său pe încheietura mâinii. Deși nu vorbesc public despre relația lor, lucrurile par că meg în direcția cea bună pentru cei doi îndrăgostiți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×