Camila Cabello și-a expus silueta pe o plajă din Miami. Cum se distreză artista după despărțirea de Shawn Mendes

Camila Cabello și-a expus silueta pe o plajă din Maimai și a reușit să crească temperatura în termometre cu apariția sa. Artista s-a distrat alături de un grup de prieteni. Aceasta pare că a trecut peste despărțirea avută de cântărețul Shawn Mendes. Fostul iubit al vedetei a declarat recent că cel mai recent single al său, When You’re Gone, a fost inspirat de relația pe care a avut-o cu solista de muzică pop.

Publicat: 9 aprilie 2022, 6:07 / Actualizat: 9 iunie 2022, 18:22

Cântăreața în vârstă de 25 de ani a profitat de timpul liber pentru a se relaxa la plajă. În ultima vreme programul acesteia a fost destul de aglomerat. De când și-a lansat piesa Bam Bam, alături de Ed Sheeran, aceasta a ținut mai multe concerte. Diva a luat parte la o serie de evenimente publice pentru a-și promova melodia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Cabello și-a expus silueta pe o plajă din Miami

Camila se află într-una din cele mai frumoase perioade din viața sa. Vedeta internațională reușește să țină primele poziții ale topurilor muzicale cu noul său single lansat alături de Ed Sheeran. Cântăreața se bucură de fiecare clipă și celebrează acest lucru alături de prieteni și de oamenii dragi. Fotografii au surprins-o recent pe o plajă din Miami.

Vezi mai multe imagini cu Camila Cabello în Galeria Foto!

Camila Cabello purtând un costum de baie din nouă piese pe o plajă din Miamai
Camila Cabello și-a expus silueta pe o plajă din Maimai și a reușit să crească temperatura în termometre / Profimedia Images

Artista și-a expus silueta într-un costum minuscul din două piese. Deși și-a dat seama rapid de prezența fotografilor care erau pe urmele sale, Camila nu a părut deloc deranjată de pozele care i s-au făcut. Chiar dacă nu are silueta perfectă, aceasta promovează o imagine pozitivă asupra imperfecțiunilor de pe corp.

Admiratorii artistei o felicită de fiecare dată pentru curajul de a se expune exact așa cum este. Pe rețelele sociale, Camila vorbește deseori despre faptul că filtrele folosite în exces pot duce la o stimă de sine scăzută.

Camila nu ține cont de standardele impuse de societate. Aceasta se bucură să-și expună frumusețea naturală indiferent de situație sau de eveniment. Fanii acesteia au remarcat faptul că ieșirea vedetei la plajă are loc la scurt timp după ce fostul său iubit, Shawn, a lansat o melodie despre despărțirea lor.

Cântărețul a oferit la rândul său un interviu în care a explicat felul în care Camila l-a inspirat să scrie piesa When You’re Gone. Camila nu a făcut nicio declarație până în prezent.

Ce a declarat Shawn Mendes despre melodia pe care i-a dedicat-o fostei sale iubite

În timp ce Camila Cabello și-a expus silueta pe o plajă din Miami, fostul său iubit a oferit un interviu despre modul în care percepe lucrurile după despărțirea de cântăreața de muzică pop. Shawn a declarant că trecutul său alături de Camila l-a inspirat să scrie cel mai recent single al său.

Totodată, acesta spune că fosta sa iubită a ascultat piesa înainte de a fi lansată. Mendes spune că și-a dorit să obțină aprobarea Camilei cu privire la versurile pe care le-a scris.

”M-am gândit mult în ultimul timp la relația noastră. Am analizat cu este să fii din nou singur. Este un procese de învățare și acomodare.”

”Cântecul a fost inițial o baladă tristă, dar am adaptat piesa de câteva ori înainte de a o lansa. Cântecul surprinde o parte din ce s-a întâmplat în momentul despărțirii noastre. Am încercat să capturez un moment din timp prin acest cântec.”

Artistul nu s-a sfiit să recunoască fapul că i-a cerut părerea fostei sale iubite cu privire la piesa sa. Mendes spune că o respectă pe Camila, motiv pentru care își dorește aprobarea sa cu privire la compoziția muzicală.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×