Reclamă

Camila Cabello a renunțat la machiaj. Cum a fost fotografiată cântăreața pe străzile din Los Angeles

Camila Cabello a părut complet transformată după ce a renunțat la machiaj. Cântăreața a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles atunci când a mers să-și cumpere cafea. Fotografii au urmărit-o la tot pasul și au surprins-o pe artistă într-o ipostază cum puțini au șansa să o vadă. Vedeta a renunțat complet la aparențe și a afișat o imagine complet nou.

Publicat: 30 august 2021, 7:46

Fanii au fost surprinși să o vadă pe Camila într-o ținută sport, complet dezinteresată de aspectul său fizic. Cântăreața a declarat recent că a trecut printr-o perioadă dificilă cu puțin înainte ca pandemia de Covid-19 să înceapă. Programul solicitant a făcut-o pe artistă să nu aibă timp pentru a pune mai mult accent pe felul în care arată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Cabello a renunțat la machiaj

Cântăreața care a devenit celebră după ce a lansat hit-ul Havana a fost surprinsă într-o ținută sport pe străzile din Los Angeles. Obișnuiți să o vadă tot timpul în ținute elegante, fanii nu și-au putut ascunde mirarea atunci când au apărut fotografiile cu artista pe internet. În vârstă de 24 de ani, cântăreața a părut complet transformată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Camila Cabello într-un crop trop negru, o pereche de pantaloni scurți negri, după ce a renunțat complet la machiaj
În cele mai recente imagini apărute pe internet, Camila Cabello a renunțat complet la machiaj atunci când a ieșit la o plimbare pe străzile din Los Angeles / Profimedia Images

Camila a purtat un crop-top pe care se afla scris mesajul ”OFF”. La acesta a asortat o pereche de pantaloni scurți negri și un lănțic argintiu. Se pare că vedeta a mers rapid să-și ia o cafea, însă a uitat complet să-și așeze părul. Camila Cabello a renunțat complet la dezinhibiții și la machiaj.

Reclamă

Părul său a fost prins într-un coc dezordonat în vârful capului. De data aceasta, vedeta a ales să opteze pentru o ținută casual și să nu acorde atenție aspectului fizic. Camila trece printr-o perioadă mai dificilă.

Din cauza pandemiei de COVID-19, cariera sa a fost pusă în anumite momente pe pauză. Într-un mesaj sincer postat pe contul personal de Instagram, Camila le-a dezvăluit fanilor sentimentele pe care le-a avut în timpu pandemiei. În urma epuizării pe care a trăit-o înainte de pandemia de COVID-19, Camila a decis să profite de perioada carantinei pentru a se concentra mai mult asupra stării sale de bine.

Camila Cabello promovează o imagine pozitivă asupra corpului femeilor

Reclamă

În cele mai recente imagini apărute pe internet, Camila Cabello a renunțat complet la machiaj atunci când a ieșit la o plimbare pe străzile din Los Angeles. Vedeta internațională a trecut printr-o perioadă mai dificilă, însă acum învață să se accepte exact așa cum e.

Înainte ca pandemia de COVID-19 să o forțeze să ia o pauză, Camila a suferit de epuizare. Aceasta muncea intens și nu lua pauze între evenimente. Totul s-a schimbat în timpul pandemiei. Artista a învățat despre importanța odihnei și despre importanța acceptării propriului corp.

Camila a recunoscut faptul că a pus câteva kilograme în plus și s-a ales cu puțină celulită în urma pandemiei. Cu toate acestea, artista promovează o imagine pozitivă asupra corpului femeilor. Într-un videoclip postat pe contul personal de TikTok, Camila a povestit despre un incident pe care l-a avut atunci când a ieșit la alergat.

Artista a subliniat că este perfect normal să aibă puțină burtică atunci când aleargă. Atitudinea sa plină de optimism încurajează tinere din lumea întreagă.

Nu este singura vedetă care militează pentru o imagine pozitivă asupra corpului uman. Ashley Graham militează și ea pentru o imagine pozitivă și încearcă să le arate femeilor care este imaginea reală a corpului uman, departe de filtrele folosite deseori pe rețelele de socializare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×