Reclamă

Julia Fox a vorbit despre fosta relație cu Kanye West: „El și-a dorit această atenție”

Julia Fox a vorbit despre fosta relație cu Kanye West. Declarațiile sale au apărut la scurt timp după ce s-a făcut anunțul că cei doi s-au despărțit, scrie publicația daily Mail. Conform declarațiilor sale, relația cu Ye a fost una ”haotică” și ”agitată”. Actrița a mai declarat într-o postare pe rețelele sociale că fostul său iubit și-a dorit mai mult ca ea atenția celor din jur.

Publicat: 16 februarie 2022, 12:02

Julia Fox și Kanye West au trăit o poveste de dragoste de scurtă durată. Cei doi au intrat rapid în atenția presei internaționale. Actrița în vârstă de 32 de ani spune că nu și-a dorit niciodată să devină ”super faimoasă” în urma relației cu rapperul de 44 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a vorbit despre fosta relație cu Kanye West

Interviul acordat de Julia Fox a stârnit o mulțime de reacții în întreaga lume. Fanii fostului cuplu au reacționat pe rețelele sociale acolo unde au acuzat-o pe vedetă că s-a folosit de relație pentru a-și crește popularitatea. Conform publicației Page Six, Julia Fox nu și-a mai putut ascunde nemulțumirea și a vorbit despre fosta relație cu Kanye West în răspunsurile oferite fanilor săi și nu numai.

Julia Fox, de mână cu Kanye West, la ieșirea dintr-un restaurant de lux
Kanye o ține deja de mână pe actriță și pare că o protejează în fiecare clipă / Profimedia Images

Un fan actriței a scris pe internet: ”Ai vorbit în presă despre acest bărbat de parcă erați deja căsătoriți. Ești disperată după atenție. Nu ai avut nici măcar 15 minute de faimă, poate doar două.”

Comentariile răutăcioase au făcut-o pe Julia să răspundă. Actrița a declarat că fostul său iubit și-a dorit ”toată această atenție din partea celorlalți”. Vedeta a mai adăugat că ea și Kanye păstrează legătura și au o relație apropiată în continuare.

Reclamă

”Îl iubesc și îl respect, dar nu am fost îndrăgostită de el, nu sunt o adolescentă!! Relația mea cu Ye a fost una haotică și agitată. Aveam multe activități pe care le plănuiam în ultimul moment, decizii luate spontan. Întâlnirile noastre extravagante erau planificate cu lux de amănunte. Nu putem ”să operez” la fel cu o face Ye. Nu mi-am dorit niciodată să fiu super faimoasă. Multe vedete ajung să fie paranoice după un asemenea nivel, eu vreau să trăiesc autentic”.

Zvonurile privind relația celor doi au apărut la începutul lunii ianuarie. Cu toate acestea povestea lor s-a terminat rapid.

Vestea despărțirii a venit la scurt timp după ce rapperul a postat mai multe mesaje pe contul său personal de Instagram. Sursele spun că acesta i-ar fi trimis o camionetă plină de flori vedetei Kim Kardashian.

Reclamă

Kanye West ar avea o nouă relație cu Chaney Jones

Deși Julia Fox a vorbit recent despre fosta relație cu Kanye West, zvonurile privind noua relație a rapperului țin deja primele pagini din presa internațională. Se pare că rapperul a trecut rapid peste despărțire și se întâlnește deja cu o altă femeie care seamănă izbitor de mult cu Kim Kardashian.

Chaney Jones este considerată de cele mai multe persoane sosia fostei soții a lui Ye. Modelul a fost văzut pe data de 9 februarie 2022 la o petrecere privată în Malibu alături de Kanye, scrie publicația The Sun. Nu este clară relația celor doi până în prezent, iar declarațiile oficiale lipsesc pentru moment.

Vezi mai multe imagini cu Chaney Jones în Galeria Foto!

Conform surselor internaționale Chaney a fost invitată la petrecerea rapperului, iar aceasta a profitat de ocazie pentru a pune în scenă un look de senzație. Asemănarea izbitoare cu Kim trebuie să-i fi trezit interesul artistului de 44 de ani. Chaney Jones se bucură deja de toată atenția din partea presei.

Aceasta este urmărită de peste 100 de mii de persoane pe rețelele sociale. Acolo postează deseori fotografii din viața sa de zi cu zi. Admiratorii așteaptă deja cu nerăbdare să afle cum va evolua povestea sa de dragoste cu rapperul Kanye West. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×