Reclamă

Julia Fox a vorbit despre întâlnirea avută cu Kanye West. Ce spune actrița despre o posibilă relație

Julia Fox a vorbit despre întâlnirea avută cu Kanye West. Actrița în vârstă de 31 de ani a avut parte de o cină romantică alături de fostul soț al vedetei Kim Kardashian. Fotografii i-au surprins în timp ce au luat cina împreună pentru ca ulterior să petreacă noaptea pe un iaht de lux.

Publicat: 4 ianuarie 2022, 12:09

Actrița a mers următoarea zi la plajă alături de prietenii săi pentru a se distra. Vedeta a fost urmărită la fiecare pas de paparazzi și de jurnaliști. După întâlnirea avută anterior cu celebrul rapper, aceasta nu a putut scăpa de întrebările curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a vorbit despre întâlnirea avută cu Kanye West

Julia Fox a fost urmărită pe plajă unde jurnaliștii au întrebat-o cum arată viitorul relației sale cu Kanye West. Întrebată dacă va exista o a doua întâlnire, actrița a râs nervos și a răspuns cu ”Nu știu încă”. În mod cert aceasta s-a simțit deranjată de întrebări și de prezența presei.

Vezi mai multe imagini cu Julia Fox în Galeria Foto!

Julia Fox într-un costum de baie negru și o pereche de pantaloni de piele a vorbit despre întâlnirea avută cu Kanye West
Julia Fox a declarat că nu știe dacă va avea o a doua întâlnire cu Kanye West / Profimedia Images

În prezent vedeta se află în mai multe dispute cu fostul său partener, Peter Artemiev. Cei doi -au căsătorit în anul 2018, însă lucrurile par să se fi răcit din cauza mai multor probleme. Vedeta l-a acuzat pe fostul partener că are probleme cu băuturile alcoolice pe internet, scrie publicația Page Six. Cei doi au împreună un fiu pe nume Valentino.

Reclamă

”Nu mai pot să fac asta. Nu vreau ca fiul meu să crească alături de un tată care merge tot timpul la petreceri și este absent din viața fiului său. Bărbatul acesta m-a lăsat singură acasă cu un bebeluș de cinci luni, un câine și multe datorii! Este complet greșit și este nedrept!!”

După declarațiile făcute de actriță, fanii acesteia au reacționat rapid în secțiunea de comentarii. De când Julia se află într-un ”război” cu Peter acesta a încercat să-și găsească iubirea în brațele altor bărbați.

De data aceasta, Julia Fox a vorbit despre întâlnirea avută recent cu Kanye West. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, însă lucrurile nu sunt certe între ei. Julia nu poate confirma dacă va exista o a doua întâlnire cu West.

Reclamă

Julia Fox și Kanye West au luat împreună o cină romantică

Julia Fox a vorbit despre întâlnirea avută cu Kanye West. Declarațiile sale vin la scurt timp după ce fotografii au surprins-o alături de artist în timpul unei cine romantice. Cei doi s-au bucurat de timpul liber în Miami. De altfel, artistul a invitat-o pe actriță să petreacă alături de el pe un iaht de lux.

Paparazzi au surprins-o următoarea dimineață pe Julia la balconul iahtului alături de Kanye West. Artistul în vârstă de 44 de ani a încercat să-și găsească iubirea în brațele mai multor femei superbe după despărțirea de Kim Kardashian. O sursă apropiată a celor doi a declarat pentru publicația TMZ că cei doi au avut o întâlnire ca între prieteni și că nu este nimic serios la mijloc.

Julia Fox într-o cămașă în timp ce iese la balconul unui iaht de lux
Actrița Julia Fox a petrecut alături de Kanye West pe un iaht după ce au luat cina în Miami / Profimedia Images

Întâlnirea avută cu Julia Fox vine la puțin timp după ce Kanye s-a despărțit de fosta s-a iubită, Vinetria. Se pare că artistul este indecis cu privire la viața sa amoroasă.

Kim nu a făcut încă declarații privind alegerile fostului soț. Kim a completat actele pentru divorț și este decisă să rupă definitiv legătura cu fostul soț. Alături de Kanye, vedeta are împreună patru copii, North, Saint, Chicago și Psalm.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×